Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjereni komentari

Trump će se susresti s prinčevima: 'Mogao sam spavati s Dianom'

Foto: Profimedia
1/7
27.05.2019.
u 21:53

Nakon njezine smrti je prema pisanju Mirrora rekao je i da bi sigurno hodala s njim da je još živa, a u svojoj knjizi 'The Art of Comeback' napisao da samo žali što nikada nije hodao s njom.

Američki predsjednik Donald Trump uskoro bi se treba susresti s britanskim prinčevima Harryjem i Williamom, a britanski mediji su se prisjetili neprimjerenih komentara koje je Trump izjavio na račun njihove majke Diane u intervjuu s Howardom Sternom nekoliko dana prije no što je tragično preminula u automobilskoj nesreći.

Naime u intervjuu ga je Stern pitao zašto ljudi misle da je egoističan, na što je Trump odgovorio kako je imao šanse kod nje i mogao spavati s njom.

- Ona je zapravo bila jako lijepa. Mislio sam da izgleda poput supermodela. Ponekad nije izgledala baš dobro, ali ponekad je izgledala bolje od bilo koga drugoga na svijetu - rekao je Donald u intervjuu iz 1997. 

Nakon njezine smrti je prema pisanju Mirrora rekao je i da bi sigurno hodala s njim da je još živa, a u svojoj knjizi 'The Art of Comeback' napisao da samo žali što nikada nije hodao s njom.

Selina Scott, prijateljica princeze Diane rekla je da se ona od njega ježila i da ju je uzrujavalo što ju je bombardirao ogromnim buketima.

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:13 28.05.2019.

Mogao je biti i normalno ljudsko bice.

ZI
zip123
07:09 28.05.2019.

Mogao si biti i normalan.

NE
neboiznadzagreba
23:11 27.05.2019.

Mogao im je biti i otac, no nije. Čemu ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije