Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji ogorčeni

Trudna Seka Aleksić na Rujanfestu ostala bez vode: 'Dajte joj piti. Ovo nije u redu'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
15.09.2019.
u 15:08

Pjevačica, koja je početkom ljeta obznanila da sa suprugom Veljkom Pilićem očekuje drugo dijete, na binu je stigla u širokoj haljini koja je jasno isticala njezin trudnički trbuh.

Nakon što je otvoren rekordnim brojem posjetitelja drugu večer Rujanfesta obilježili su nastupi Seke Aleksić i Miroslava Ilića koji je zagrebačku publiku počastio svojim starim hitovima poput ‘Nije život jedna žena’, ‘Ova noć’, ‘Božanstvena ženo’, 'Pozdravi je, pozdravi'...

Odlično raspoložen glazbenik, pišu 24 sata, publici se u nekoliko navrata zahvaljivao što su došli u tako velikom broju. - Hvala Zagrebe, ovo je izvan očekivanja - istaknuo je Ilić koji se nije dao s pozornice.

Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL

Nakon njega na pozornicu je stala i folk pjevačica Seka Aleksić. Pjevačica, koja je početkom ljeta obznanila da sa suprugom Veljkom Pilićem očekuje drugo dijete, na binu je stigla u širokoj haljini koja je jasno isticala njezin trudnički trbuh.

Njezin nastup protekao je poprilično mirno s obzirom na stanje u kojem se nalazi pa je većinu vremena provela pored članova benda. Nakon nekoliko otpjevanih pjesama Seka se naljutila na kolege iz benda jer joj nisu pripremili bocu s vodom.
- Žena je žedna, pa dajte joj piti. To nije u redu - uzvikivala je jedna od posjetiteljica iz prvih redova. Situacija se, prenose 24 sata, ubrzo smirila, a nakon toga Seka je zaredala stare hitove poput ‘Aspirina’, ‘Crno i zlatno’, 'Iskoristi moje mane'.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Pogledajte i što Zagrepčani kažu o izboru izvođača na Rujanfestu.

Komentara 25

Avatar Uikančina
Uikančina
15:26 15.09.2019.

Je li Ilić otpjevao i pjesmicu o čiči Draži i srpskim bajjonetama ?

DU
Deleted user
15:44 15.09.2019.

Moja djeca neće nikada ići na ovakve srbijanske derneke.I to ne zato što bi mu ja branio.

KB
koprivnicakrizevci.besplatniog
16:08 15.09.2019.

O čemu oni pišu baš ste fujjjjj. i ***** mi se za seku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije