Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sretnu vijest

Trudna Nea iz 'Života na vagi '! Čeka bebu s 10 godina mlađim dečkom

Foto: Instagram
1/6
27.11.2020.
u 20:35

Simpatična 36-godišnjakinja iz Kastva nakon showa pronašla je ljubav u zagrljaju 10 godina mlađeg dečka Antonija Kestena, a sada je uoči godišnjice veze objavila i sretne vijesti.

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Nea Jurković proteklih mjeseci ne skida osmijeh s lica. Simpatična 36-godišnjakinja iz Kastva nakon showa pronašla je ljubav u zagrljaju 10 godina mlađeg dečka Antonija Kestena, a sada je uoči godišnjice veze objavila i sretne vijesti.

1/5

- Sretna nam godišnjica ljubavi. Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi, našu malu curicu. Volim te zauvijek, nas dvije - napisala je Nea uz fotografiju na kojoj pozira s partnerom i ponosno pokazuje trudnički trbuščić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nea se pohvalila i poklonom koji je dobila od svog dečka. Riječ je o ukrasnoj drvenoj knjizi na kojoj je s jedne strane njihova fotografija, a s druge Antonijeva poruka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Moja Nea... Evo prošla je prva godina naše velike i jake ljubavi. Zbog tebe sam drugačiji i iskreno bolja osoba, u biti da skratim ti me činiš ono što ja trebam biti. Uskoro očekujemo našu malu Annabellicu što je plod iskrene i jake ljubavi. S tobom želim do kraja dok nas smrt ne rastavi. Sretna godišnjica veze, ljubavi", poručio je Nei romantičan partner.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njihova ljubav planula je nakon što je Nea izašla iz showa. Antonijo joj se tada javio preko društvenih mreža, a ubrzo su i prohodali. Iako im neki nisu davali šanse zbog razlike u godinama Nea je još na početku odnosa otkrila kako im to nije bitno.
- Ma godine ionako ništa ne znače, bitno da nam je lijepo, uživamo u šetnjama, treniramo zajedno, planinarimo na Platak - kazala je svojedobno Nea za RTL.hr.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
02:12 28.11.2020.

Dao im Bog srece i zdravlja

Avatar ProtivUmjetneTrave
ProtivUmjetneTrave
21:57 27.11.2020.

Neka dice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije