Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudničke žudnje

Trudna Beyonce jede kečap za doručak, ručak i večeru

beyonce
Pixsell
08.11.2011.
u 22:00

Pjevačica i reper Jay Z u veljači će dobiti djevojčicu, a Beyonce je drago da su se na dijete odlučili nakon nekoliko godina veze jer im je to vrijeme pomoglo da razviju neraskidivu vezu.

Otkako je zatrudnjela pjevačica Beyonce Knowles uvijek pored sebe mora imati bocu kečapa. Naime, drugo stanje u 30-godišnjoj glazbenici probudilo je neodoljivu želju za umakom koji je i prije voljela, ali sada ga jednostavno ne može prestati jesti.

- Jedem kečap sa svime! Ništa mi nije ukusno bez kečapa. Jedem ga za doručak, ručak i večeru – rekla je Beyonce u intervjuu za časopis “Closer”.

Pjevačica i reper Jay Z u veljači će dobiti djevojčicu, a Beyonce je drago da su se na dijete odlučili nakon nekoliko godina veze jer im je to vrijeme pomoglo da razviju neraskidivu vezu.

- Važno je provesti neko vrijeme samo s partnerom prije nego dođe beba. Mi smo to napravili. Najbolji smo prijatelji i imamo neraskidivu vezu – kaže buduća mama.

Njena kolegica i prijateljica Kelly Rowland bit će uključena u život djevojčice, a pop diva kaže da će joj ona biti druga teta

- Jednostavno, Kelly mi je poput sestre. Znam ju od svoje 16. godine i ona je mojoj mami poput treće kćeri. Teta Kelly bit će sigurno uključena – zaključila je Beyonce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije