Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTABILNI BRAKOVI

Trend među zvijezdama: I ove godine – svaki tjedan razvod jedan

Indira
Foto: Pixsell
1/6
11.04.2010.
u 11:06

Poražavajući lanjski trend rastava razmahao se punom snagom te se nastavlja i u 2010. godini. Od početka siječnja gotovo deset poznatih parova podnijelo je papire za razvod braka.

Neki kažu da je riječ o netoleranciji, silnom trčanju za novcem i karijerom, a oni mudriji pak da danas nema dovoljno poštovanja ni suosjećanja za ono drugo. Što god bilo, činjenica je da su razvodi, posebice onih slavnih, svakodnevna top tema.

U brak se, čini se, olako ulazi, a iz njega još lakše izlazi. Vjenčanja svih poznatih osoba većinom su tajna, a razvodi javni. Koliko se god poznate face trudile svoj privatni život sačuvati za sebe, prije ili poslije njihovo prljavo rublje izađe u medije. Jer u gorkoj priči o razvodu netko je uvijek povrijeđen. Malo je onih koji odlazak partnera znaju podnijeti dostojanstveno, pa s ove ili one strane u javnost uvijek izađe prljavo rublje.

Poražavajući trend razvoda započet u 2009. godini nažalost se nastavlja i u 2010. Nema dana a da se ne rastane barem jedan par. Lani su novinske stupce punili Hrvoje i Tina Rupčić, Ivica i Anita Đuzel, Tončica Čeljuska, Joško Lokas, Gotovčevi... Veliku medijsku pompu izazvao je i bračni par Cvitanović. Naime, kada je Igor Cvitanović uhvaćen s navodnom ljubavnicom, nasrnuo je na urednicu tjednika koji je objavio sporne fotografije i demantirao preljub. Mariji to nije bilo dovoljno pa je njihovom braku došao kraj. I Nina i Bernard odavali su dojam savršeno sretnog bračnog para, a onda – šok. Šturo priopćenje medijima da se rastaju nakon devet godina ljubavi i tri godine braka. A tu su još i Igor i Suzana Štimac, Željko Kerum i mnogi, mnogi drugi.

INDIRA VLADIĆ MUJKIĆ Nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao je u veliku krizu. Indiru se u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, a Narcis je Extri kazao: “Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem.” Jedan od rijetkih parova koji ostaje u prijateljskom odnosu nastavljajući odvojeno, kako privatni tako i poslovni put.

VANJA MAMIĆ Iako se očekivalo da će Vanji dojaditi učestali napisi o suprugovim izvanbračnim aferama, zahtjev za rastavu braka podnio je – Zoran Mamić. Nakon 18 godina braka i njihovoj je priči došao kraj.

SANJA DUGGAN Sa suprugom Franom Barbierijem sporazumno se rastala u Americi, gdje su se prije tri godine i vjenčali. Njihov sin Lennon Bennet, o kojem će se zajedno brinuti, živjet će s majkom.

JASNA PALIĆ PICUKARIĆ Sa suprugom Tonijem u braku je bila 14 godina. Razišli su se prije šest mjeseci i ostali u dobrim odnosima. O svemu se dogovaraju, zajednički se brinu o sinu Mati i kćeri Mari.

ANĐA MARIĆ Sedmogodišnja ljubavna priča okrunjena brakom sa Slovencem Primožem Dolničarom oko Nove godine ipak je završena. Nisu uspjeli spasiti brak, a Anđa je sa sinom ostala živjeti u Ljubljani.

PAMELA RAMLJAK Dvije godine braka sa Stojanom Rakićem Pamela je živjela na relaciji Beč – Zagreb, pa se preselila u Zagreb. O razlozima rastave u veljači nije govorila, ali danas priznaje da je bila slomljena.

DEJAN AĆIMOVIĆ Splićanku Tanju Antunović redatelj filmova “Je l’ jasno, prijatelju” i “Moram spavat, anđele” u tajnosti je oženio u rujnu na Lastovu. Brak je, nažalost, trajao samo sedam mjeseci.

Komentara 17

LU
Lujo123
12:44 11.04.2010.

Kakve \"zvijezde\"?! Pa to su sve same kurvice, pederi, bolesnici i kreteni svih mogučih vrsta!!

OB
-obrisani-
13:18 11.04.2010.

to je samo dokaz da se PRCAJU ko ŠTAKORI samo što štakori se sami brinu za svoj standard a ovi vise svima na grbači kao umijetnici ,,,,prominencia \"\"\"\"\"\"\"ali nisu ništa bolji od onih 200naj bogatijih HRVATA. . Što su oniu oni pridonijeli hrvatskoj državi PLJUC

OB
-obrisani-
13:36 11.04.2010.

Indira MILF...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije