Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Supertalenta

Plesala je u pustinji, a potom se vratila u Hrvatsku: 'Arape sam osvojila, no jedno mi je silno nedostajalo'

Foto: Nova TV, Facebook
1/12
28.10.2019.
u 08:00

Zagrepčanka Nikolina Stepić vatrenim nastupom oduševila je žiri i gledatelje Supertalenta. Godinu dana nastupala je na brodovima i u pustinji, a potom se vratila u Hrvatsku.

Fantastično. Odlično. Nemam ti što reći. U moru svih plesačica bila si od A do Ž, samo su neki od komentara žirija Supertalenta na nastup vatrene Nikoline Stepić. Ta 36-godišnja Zagrepčanka već se godinama bavi trbušnim plesom, a svoj talent odlučila je pokazati i u popularnom showu Nove TV. I nije požalila jer je s četiri uvjerljiva “da” izborila ulazak u daljnje natjecanje i dokazala da joj je mjesto u showu.

Zadovoljna komentarima
– Jako sam zadovoljna komentarima. Doista nisam ništa očekivala. Zapravo, nisam bila ni svjesna da će komentirati moj nastup. Svi su komentari bili pozitivni, no možda me se najviše dojmio Martinin komentar. Zahvalila mi je na svemu viđenom jer se iz prijašnjih sezona vidjelo da je nju teško impresionirati ovom vrstom umjetnosti. Ponosim se i zadovoljna sam učinjenim i svojim radom – rekla je Nikolina, koja je zaraznom energijom na pozornicu u jednom trenutku uspjela natjerati i Maju Šuput.

Foto: Nova TV

– Nije mi bilo ni na kraj pameti da bi se takvo što moglo dogoditi. Bilo je predobro! Zapravo se toliko toga događalo oko mene tog trenutka da sam imala osjećaj kao da sam u snu. Maju iznimno cijenim i neopisivo mi je drago da smo podijelile taj trenutak – ističe Nikolina, koja se trbušnim plesom bavi već više od 15 godina, a u tu se umjetnost zaljubila doslovce već na prvom treningu!

– Ples mi je zaista najbitnija stvar na svijetu. I ne samo to, ples je dio mene kao i zrak koji udišem – kaže. Ples ju je odveo i do dalekog Egipta u kojem je godinu dana živjela radeći kao plesačica u pustinji i na brodovima. – Egipćane sam osvojila svojim plesom. Cijene jako kad vide da strankinje znaju plesati njihov ples i kada razumiju njihove običaje i kulturu... Iskreno, za Hrvatsku puno njih baš i ne zna – govori Nikolina i dodaje kako je to razdoblje života za nju bilo jedno veliko iskustvo, ne samo plesno već i osobno. Dio je to, ističe, njezine životne i duhovne preobrazbe zbog čega je i danas srce opet ondje vuče.

Foto: Nova TV

– To je jednostavno druga kultura, drugi način življenja i odnošenja prema ljudima. Generalno, kod nas je, recimo, bolja kvaliteta života i možda je nekako manje stresno živjeti jer je tamo dosta bučno i stalno je neka galama. Dosta su živ narod. Imaju svoje navike, kao i mi svoje, i ako želite ondje funkcionirati, jednostavno se tome morate predati – kaže.

Iako se odlično uklopila u arapski način života, Nikolina je svoj život odlučila ipak nastaviti u Hrvatskoj, i to ponajviše zbog svoga ljubimca bez kojeg ne može zamisliti život. – Psa obožavam, a zbog visokih temperatura njemu život u Egiptu ne bi odgovarao. Osim toga, u Zagrebu već deset godina imam plesnu školu i taj aspekt da sam učiteljica također me ispunjava – otkriva Stepić. Osim u plesnoj školi, stalna je plesačica i u dva orijentalna restorana u Zagrebu, nerijetko nastupa i na raznim događanjima.

– Gosti prekrasno reagiraju, vesele se i znaju me gledati s divljenjem. Puno puta misle da nisam iz Hrvatske, već iz neke arapske zemlje, pa mi priđu i počnu postavljati pitanja na engleskom – kaže Nikolina. Loših iskustava s gostima dosad nije imala, a u situacijama kada nekome ipak malo previše otpuste kočnice, sve okrene na šalu i nastavi s plesom.

Sretno slobodna
Uz silne poslovne angažmane, ne ostaje joj previše vremena za privatni život, pa je, kako nam je rekla, sretno slobodna.
– Nemam uopće vremena za privatni život jer sam radoholičarka. Ne da mi se o takvom aspektu ljubavi ni razmišljati. Pokušala sam više puta, nije se održalo i odustala sam jer mi se ne da emocionalno iscrpljivati. Živim sama i sve radim sama, no okružena sam prijateljima. A ako kojim slučajem dođe onaj pravi, otvorena sam za novi pokušaj – uz smijeh priča zgodna plesačica koja se uskoro sprema na odmor u Tajland, a nakon toga čekaju je stari, ali i novi plesni angažmani.

Foto: Nova TV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije