Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal nakon koncerta

Severinin bivši stilist optužio njezine nove dizajnere za krađu

Foto: Instagram
1/3
17.11.2019.
u 11:27

- Čestitam Peter Movrin. Čudesna reinterpretacija mojih ideja za Severinine kostime. Magija krađe se upravo dogodila - napisao je stilist na Instagram storyju objavivši fotografiju spornih kostima i vlastitih skica

Veličanstvenim koncertom u Splitu započela je četvrta Severinina turneja 'The Magic Tour', a svega nekoliko sati nakon koncerta u javnost je isplivao novi skandal i to zbog kostima koje je pjevačica nosila u Spaladium Areni.

Naime, Severinin bivši stilist Petar Trbović javno se obrušio na dizajnere Petera Movrina i Metoda Črešnara koji su mu, kako tvrdi, pokrali ideje.

- Čestitam Peter Movrin. Čudesna reinterpretacija mojih ideja za Severinine kostime. Magija krađe se upravo dogodila - napisao je stilist na Instagram storyju objavivši fotografiju spornih kostima i vlastitih skica. Severina se tijekom koncerta nekoliko puta presvlačila, a Trboviću su zametala dva kostima - dugačka narančasta haljina te kraća roza haljinica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Za komentar smo kontaktirali i prozvane dizajnere, no oni se do trenutka objave ovog članka nisu oglasili.

Podsjetimo, Petar Trbović nedavno je otkrio kako je nakon 12 godina prekinuo suradnju sa Severinom. - Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje ‘The Magic tour’. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće - rekao je nedavno Trbović za 24 sata.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Severina se o raskidu suradnje s Trbovićem nikada nije oglasila, no zato su iz njezinog tima nove suradnike najavili u velikom stilu.  Istaknuli su između ostalog kako je Movrin u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage i Björk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije