Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSAN JE

Transrodni glumac nakon promjene spola pokazao mišiće i goli torzo

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala
Foto: MARIO ANZUONI
1/4
03.12.2021.
u 23:30

Elliot Page objavio je da je transrodan u prosincu prošle godine. Prije je bio poznat kao Ellen Page, glumica koja se pojavila u filmovima „X-Men“, „Inception“ i „Juno“ za koji je bila nominirana i za Oscara za najbolju glavnu glumicu

Glumac  Elliot Page (34) ove je godine napravio operaciju promjene spola, a to mu je, rekao je, spasilo život. Na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije nakon transformacije, a na posljednoj je oduševio pratitelje jer je pokazao goli torzo, ali i mišiće. Fotografija je na Instagramu u samo jednom danu skupila gotovo dva milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @elliotpage

Elliot Page objavio je da je transrodan u prosincu prošle godine. Prije je bio poznat kao Ellen Page, glumica koja se pojavila u filmovima „X-Men“, „Inception“ i „Juno“ za koji je bila nominirana i za Oscara za najbolju glavnu glumicu.

- Osjećam ogromnu zahvalnost za nevjerojatne ljude koji su me podržavali na ovom putu. Ne mogu opisati kako je izvanredan osjećaj konačno voljeti sam sebe – stajalo je u njegovoj objavi gdje je podijelio i statističke podatke o diskriminaciji i ubojstvima nad transrodnim osobama. U ožujku se pojavio na naslovnici magazina Time kao prvi transrodni muškarac na naslovnici tog magazina.

U intervjuu za Time tada je otkrio da je operacijom želio postići muževniji izgled. - Osjećao sam se kao dječak – podijelio je glumac koji se prvi put ošišao na kratko s devet godina. 

- Htio sam biti dječak, ispitivao sam mamu mogu li biti dječak jednog dana – rekao je. Početkom ove godine razveo se od plesačice Emme Portner, s kojom je bio u braku tri godine.

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'


 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije