Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro pa nulerica

Transformacija poznatog HRT-ovca: Meštrović iznenadio novom frizurom u jutarnjem programu

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
04.02.2020.
u 09:28

Dugogodišnji HRT-ovac Davor Meštrović u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'' pokazao je novu frizuru koja je iznenadila gledatelje jutarnjeg programa.

Voditelj Davor Meštrović odlučio se na promjenu imidža. Dugogodišnji HRT-ovac u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'' pokazao je novu frizuru koja je iznenadila gledatelje jutarnjeg programa.

Naime, Davor je poprilično skratio dio kose na lijevoj strani glave, dok je na ostalim dijelovima ostavio kosu uobičajene dužine.

Foto: Screenshot HRT/pixsell

Meštrović je svojom frizurom iznenadio mnoge samo dan nakon što se njegov kolega Petar Vlahov u jutarnjem programu na HRT-u 4 pojavio s neobičnom irokezom koja je postala predmet rasprave na Twitteru. – Kaj je ovo? – napisala je dugogodišnja novinarka i urednica Anka Bilić Keserović.

Drugi su uspoređivali Vlahovljevu frizuru s pijetlovom krijestom, a nisu izostali ni komentari usporedbe voditelja s jednim od najseksepilnijih muškaraca na svijetu, nogometašem Davidom Beckhamom. – Zvao je Beckham i tražio da mu vrate frizuru – glasi jedan od komentara dosjetljivog tviteraša.

Ključne riječi

Komentara 12

SJ
Sve je uzalud
09:47 04.02.2020.

.......................o.....................

KR
kritiko
12:13 04.02.2020.

e,moj Meštre,na čemu si ti ? ne čudimo se Vlahovu,znamo kaj je on,ali ti si ozbiljan gospon ,kaj si popizdil ?

65
654321
12:25 05.02.2020.

Gospodin Meštrović je super kako god ga okreneš jedan izuzetno stabilan i fin pravi profesionalac, svaka čast Meštrović samo naprijed❤️🇭🇷❤️🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije