Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istopila se

Transformacija Danijele Dvornik: 'Sve je otišlo bez noža. I podbradak i masne naslage'

Foto: Instagram
1/4
05.02.2020.
u 09:08

– Zadovoljna sam rezultatom jer nisam imala neka velika očekivanja. Računala sam, ne može mi odmoći, samo pomoći – kaže Danijela.

Danijela Dvornik  već godinama marljivo radi na svojem izgledu. Udovica Dine Dvornika nedavno se podvrgnula nekirurškom tretmanu zahvaljujući kojem je ostala bez podbratka, ali i masnih naslaga na tijelu. Riječ je o metodi CoolSculpting  u kojoj se vakuumom usisa dio koji se tretira pa se smrzava pri temperaturi od -14 stupnjeva.

Zadovoljna sam rezultatom jer nisam imala neka velika očekivanja. Računala sam, ne može mi odmoći, samo pomoći – rekla je Danijela Dvornik za 24 sata. Ljetos je skinula podbradak i tvrdokorne masne naslage s donjeg dijela leđa. Podbradak je nestao nakon samo jednog tretmana, a vidno su se smanjile i masne naslage na trbuhu.

U učinkovitost ove metode uvjerile su se već i brojne poznate svjetske zvijezde. Zahvaljujući CoolSculptingu dotjerale su se i Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Lindsay Lohan te brojne druge slavne ljepotice.

– Ne možeš odmah vidjeti rezultate kao kad napraviš neku operaciju pa te za sedam dana nedostaje pola. Treba neko vrijeme da se sve ''izmetabolizira''. Nemaš osjećaj da si izgubio masno tkivo dok ne vidiš slike. Baš sam se iznenadila. Stvarno. Kad su me prvi put fotkali i fotograf je na kontroli odmah vidio razliku kao i ja – rekla je Danijela. Uz tretman, svoj izgled održava i pravilnom prehranom te tjelovježbom.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Ne borim se više s kilogramima. Što sam se borila, to sam se izborila. Sad održavam težinu. Vježbanje nije samo skidanje kila. To je način života. Idem redovito u teretanu, na Sljeme, trčim... Vježbam kad god stignem jer se tako bolje osjećam – zaključila je Dvornik.

Fotografije njezine transformacije možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
10:25 05.02.2020.

kako li si samo našla vremena za sve te zahvate... a i lovu.. eto kako se isplati raditi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije