Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

TRAM 11 i Tony Cetinski ovogodišnji su ambasadori Record Store Daya!

TRAM 11 ovogodišnji je hrvatski ambasador Record Store Daya i pozivaju sve da im se pridruže!
Foto: Promo
1/3
16.04.2018.
u 14:32

Dok će u Menart Multimedijalnoj knjižari svoj novi album potpisivati Tram 11, u samom centru grada, u Novoj ploči, u 11:30 za svoje fanove zavirat će Pravila igre koji su sve svoje fanove pozvali da im se pridruže

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu, treću subotu u travnju, obilježava se Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora. Ove godine to su Tram 11 i Tony Cetinski koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

U Zagrebu će se u subotu 21. travnja u periodu od 10 do 14 sati u glazbenim dućanima Nova ploča, Aquarius Music Shop i Dancing Bear Music Shop održati kratki koncerti mladih diskografskih nada i glazbenih imena, od Maje Posavec, Marka Kutlića, Nele, Andrijane Baković, Jessice, Kim Verson, Matije Cveka, Jure Brkljače, Davida Temelkova i Sebastiana Popovića do bendova Solarov, Pravila igre, Kawasaki 3P i drugih. U Menart multimedijalnoj knjižari, u Avenue Mallu u Zagrebu, fanove u 12 sati čeka nastup Tram 11 i potpisivanje njihovog novog vinilnog izdanja te nastupi Grette i Mel Camina.

Tram 11 poziva sve fanove da im se pridruže u Menart Multimedijalnoj knjižari:

Dok će u Menart Multimedijalnoj knjižari svoj novi album potpisivati Tram 11, u samom centru grada, u Novoj ploči, u 11:30 za svoje fanove zasvirat će Pravila igre koji su sve svoje fanove pozvali da im se pridruže:

Dečki su nedavno izbacili drugi singl „Kako nam stvari stoje“ koji je i ovaj tjedan jedan od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a užurbano rade i na novom albumu čiji je izlazak planiran za početak lipnja ove godine.

Sve detalje oko njihovih nastupa i priprema za novi album pratite na njihovom facebooku.

Foto: Promo

Sve akcije i prigodne popuste popratit će i music shopovi hrvatskih diskografa u Splitu, Rijeci i Osijeku, a Riječane također očekuju glazbeni nastupi u Dallas music shopu, gdje će nastupiti Andrej Grozdanov, Elis Lovrić, White on white i Alen Brentini.

Svi okupljeni u glazbenim dućanima moći će razgovarati o glazbi i novim izdanjima kako s hrvatskim ambasadorima Record store daya, tako i s brojim drugim izvođačima i zaljubljenicima u glazbu koji će taj dan pohoditi music shopove u Hrvatskoj, te možda i pronaći poneko željeno izdanje po povoljnijim cijenama. Uz brojna svjetska Record store day izdanja ove godine 21. travnja u najbližem CD shopu moći će se pronaći i novi albumi i specijalna izdanja Tram 11, Tonya Cetinskog, Nene Belana, Maje Posavec te Gorana Bareta & Majki.

Povodom Record Store Daya, taj vikend, u petak, subotu i nedjelju, i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda „RSD2018“ prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce.

Sve novosti o Record Store Dayu u Hrvatskoj pratite na Facebooku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije