Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna sudbina

Tragično preminuo otac djeteta Elizabeth Hurley, nasljednici neće dobiti ništa od golemog bogatstva

Foto: Profimedia
1/4
24.06.2020.
u 14:55

Steve je imao 55 godina i dvoje djece. Damiana Hurleya s glumicom Elizabeth Hurley, a kći Kiru je dobio s bivšom profesionalnom tenisačicom Lisom Bonder.

U Los Angelesu je preminuo filmaš, filantrop i otac djeteta Elizabeth Hurley, Steve Bing. U policijskom izvještaju stoji da je Bing skočio s 27. kata zgrade u kojoj je živio.

Kako kažu izvori bliski preminulom, bio je u depresiji zbog nedostatka kontakta tijekom karantene. 

Bing je studirao na Stanfordu no napustio je studij nakon što je naslijedio 600 milijuna dolara. Osnovao je produkcijsku kuću, a prvi film koji je producirao bio je uhvatite Cartera iz 2000.  Radio je na filmovima kao što su Klokan Jack i Polarni Express s Tomom Hanksom. 

Sudjelovao je u dogovoru Billa Gatesa i Williama Buffeta da svoje bogatstvo nakon smrti doniraju, te se obavezao da će i on isto postupiti. Isto tako je često donirao novac humanitarnim udrugama. Steve je imao 55 godina i dvoje djece. Damiana Hurleya s glumicom Elizabeth Hurley, a kći Kiru je dobio s bivšom profesionalnom tenisačicom Lisom Bonder.  

Ključne riječi

Komentara 8

CO
Content
15:24 25.06.2020.

Žali, Bože, debila, al' ovaj je debil koji premašuje tu Dg.! Čuj; njemu falio tjelesni kontakt, premda ga čekaju djeca, žene/ljubavnice/priležice?!..Debil nije mislio da postoje ljudi koji su, doista, sami na svijetu, bez igdje ikoga, pa se ne bacaju s 27. kata. ..Da je neki debil iz RH skočio s 27. kata, pisalo bi: "partner" (te i te/toga i toga). Ovaj (stranjski) debil je "otac djeteta" (te i te/toga i toga). Inače, debilizam jest bolest. Nije se tomu za smijati.

TR
tratincica68
11:25 25.06.2020.

Pokusao covik letit.pa se sitija pri skoku da nije dovoljno bijelog praha uzeo u nos za let.

DU
Deleted user
10:25 25.06.2020.

600 milja.....da je meni naslijedit tolko ne bi bio u depri......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije