Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenulo po zlu

Poznati reper poginuo na snimanju spota

Foto: YouTube screenshoot
1/3
24.10.2018.
u 08:36

Jon James McCurray pripremao se mjesecima za ovu akrobaciju, a jedan krivi korak odveo ga je u smrt

Kanadski reper Jon James McCurray (34) poginuo je snimajući novi glazbeni video. Tijekom snimanja spota 34-godišnji glazbenik hodao je po krilu zrakoplova koji je bio u letu i izvodio je jednu od akrobacija za koju se mjesecima pripremao.

Kako piše CNN stajao je na krilu zrakoplova marke Cesna i napravio je jedan krivi korak i otišao predaleko na sam rub krila i u tom trenutku zrakoplov se počeo naginjati te je Jon pao. Padobran mu se nije uspio otvoriti i nažalost reper je preminuo.

 

 

- Jon se držao za krilo zrakoplova, a kad se više nije mogao držati i počeo je padati bio je preblizu tla i padobran se nije uspio otvoriti - izjavio je njegov glasnogovornik. Jon je bio profesionalni skijaš ali nakon ozljede leđa morao se oprostiti od ovog sporta i posvetio se glazbi. 

- Preminuo je na snimanju projekta na kojem je mjesecima radio i pripremao se. Bio je najpozitivnija osoba koju smo poznavali i nikada nije ružno govorio o nikome. Imao je zlatno srce i nedostajat će nam - piše u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 3

GR
grodar
09:00 24.10.2018.

koji glupan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije