Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao samo 20 godina

Tragična smrt mladog glumca: 'Srca su nam slomljena...'

Foto: Instagram
1/4
07.07.2019.
u 10:24

Boyce, rodom iz Los Angelesa slavu je stekao glumeći u seriji Jessie na Disneyevom kanalu, a nakon toga je glumio i u filmovima 'Nasljednici'.

Disneyeva zvijezda, glumac Cameron Boyce umro je u 20. godini. Preminuo je u snu, a njegova obitelj je potvrdila da je imao napadaj. 

Glasnogovornik obitelji je rekao: - Teška srca javljamo da smo jutros izgubili Camerona. Umro je u snu zbog napadaja koji je povezan s njegovim problemima sa srcem koji su mu već ranije dijagnosticirani.

- Sigurni smo da će njegov duh živjeti kroz njegovu dobrotu koju su doživjeli svi koji su ga poznavali - nastavio je glasnogovornik i dodao:

- Srca su nam slomljena i molimo za privatnost u ovim teškim trenucima.

Boyce, rodom iz Los Angelesa slavu je stekao glumeći u seriji Jessie na Disneyevom kanalu, a nakon toga je glumio i u filmovima 'Nasljednici'.
Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bio je film 'Grown Ups' gdje je glumio sina Adama Sandlera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije