Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.03.2019. u 09:25

Glamurozni spektakl koji danas obilježava dvadeset pet godina od prve dodjele najstarija je i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj.

Najčešća floskula PR agencija jest tvrdnja da su organizirali događaj za koji se “tražila pozivnica više”, što je u stvarnosti uistinu rijetko. Ipak, svi medijski profesionalci složit će se da se u Hrvatskoj svake godine organizira jedan event za koji se doista traži pozivnica više – Večernjakova ruža!

Glamurozni spektakl koji danas obilježava dvadeset pet godina od prve dodjele najstarija je i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj, i to ne samo zato što je organizira najčitaniji hrvatski dnevni list, nego i jer objedinjuje sve što je potrebno za uspjeh: tradiciju, stručnost i mišljenje onih zbog kojih se sve to radi – publike.

Video - Najljepše haljine s Večernjakove ruže

Večernjakova ruža najčešće se dodjeljuje u ožujku, no već početkom godine estradni i medijski krugovi počinju brujati o tome koga će mediji i diskografi nominirati, hoće li žiri prihvatiti sve njihove nominacije i, u konačnici, tko ima najveće šanse kući ponijeti prestižnu statuu koja se dodjeljuje u sedam kategorija. Nitko čak i ne pokušava glumiti da mu nije važno hoće li mu ime osvanuti među nominiranima. Kao i u utrci za Oscar, svi znaju da je doći na listu najboljih već uspjeh. A s prvim proljetnim danima pozitivna nervoza polako raste. U redakciji Večernjeg lista zahuktavaju se pripreme, biraju se prezenteri, izvođači, scena... a nominirani nazivaju stiliste i odabiru stylinge.

Večer dodjele predstavlja krunu prošlogodišnjeg rada za sve koji se popnu na pozornicu zagrebačkog HNK po svoju Ružu, a pravu reviju najljepših haljina onima koji dolaze iz godine u godinu podržati projekt. Jer Ruža nije važna samo onima koji je ponesu kući, nego i onima koji na društvenim mrežama objavljuju svoje fotografije s dodjele.

Krema domaćeg medijskog i glazbenog svijeta obožava najglamurozniji event u godini i, bez lažne skromnosti, traži se pozivnica više. Posebno priznanje Ruži odala nam je i konkurencija koja je organizirala sličnu nagradu, ali sve trendseterice znaju da su originalne dizajnerske torbice jedno, a kopije nešto posve drugo. Tako je i s Ružom i zato molimo sve da se dogodine na vrijeme jave za svoje pozivnice. Ove godine jednostavno nismo imali dovoljno 
mjesta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije