Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u opasnosti

Tori Spelling hitno operirana zbog komplikacija nakon carskog reza

tori spelling
pixsell
19.09.2012.
u 08:38

Glumica je četvrto dijete, sina Finna, rodila 30. kolovoza carskim rezom. Navodno je zbog infekcije rane završila u bolnici na hitnoj operaciji.

Nekadašnja zvijezda serije ''Beverly Hills'' Tori Spelling (39) nakon dramatičnog rođenja četvrtog djeteta zasigurno više neće ni pomisliti da rodi još jedno. Naime, glumica je ovog vikenda završila na hitnoj operaciji zbog komplikacija koje su nastale nakon carskog reza. Svoje četvrto dijete, sina Finna Tori je rodila 30. kolovoza, a oporavak od porođaja dugo je trajao. Kad je napokon stigla kući, situacija se zakomplicirala toliko da je bila potrebna hitna operacija.

Tori se, tvrdi njen glasnogovornik, napokon osjeća bolje,  a u bolnici će ostati do daljnjega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije