Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni sukob

Tony tvrdi da je dužan državi jer je bio jamac za kredit bivšoj, evo što ona kaže

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
07.11.2018.
u 18:30

Malo drugačiju verziju priče ima njegova bivša supruga Ivana Nobilo, ona za T portal tvrdi kako je pjevač bio sudužnik, a ne jamac za dva stana koju su kupili dok su još bili u braku

Na listi dužnika porezne uprave našlo se i ime našeg pjevača Tonyja Cetinskog i navodno dug pjevača iznosi 320 tisuća kuna. 

Za T portal Tony je objasnio kako je dozvolio sebi biti najgluplja skupina građana. Kaže da je bio jamac za kredit bivšoj ženi Ivani Nobilo i upao je je u zamku. 

-  Osim što sam se kao jamac bivšoj jedva nekako izvukao iz ruku banke prodavši stan i tako otkupio taj dug, još isplaćujem dio poreza koji ona kao vlasnica stana tada nije platila, pa kad je došlo do podjele prava i obveza, pola tog duga je pripalo meni i to još uvijek isplaćujem. Ono što je važno još dodati je da se radi o ranijem dug u kojem su, naravno, kamate rapidno rasle - objasnio je Cetinski.

Malo drugačiju verziju priče ima njegova bivša supruga Ivana Nobilo, ona za T portal tvrdi kako je pjevač bio sudužnik, a ne jamac za dva stana koju su kupili dok su još bili u braku. Kada su se rastali podijelili su stanove i kredite, a Nobilo kaže kako je ona kao glavni dužnik platila porez za oba stana.

- Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama, a zadnju treba platiti u prosincu. Da spada u najgluplju skupinu građana, znala sam i prije, ali navodi krivi razlog svoje gluposti - poručila je Nobilo.

Ključne riječi

Komentara 42

SO
SoloHan
18:40 07.11.2018.

Ovi Istrijani sve krimos do krimosa.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
20:01 07.11.2018.

Istarski seljak a po zanimanju pjevač

ZN
Znakovljenagrbu
23:05 07.11.2018.

"...Da spada u najgluplju skupinu građana, znala sam i prije, ali navodi krivi razlog svoje gluposti..." - Veli fiškalova kćer koja je pristala imat dijete s glupanom :))) Bravo, glupačo! :))) Inače, pašu si. Glup i gluplji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije