Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snovi

Tony je objavio staru školsku zadaću i otkrio što je htio biti kad odraste

Tony Cetinski
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
04.01.2018.
u 16:20

Pjevač je u školskoj zadaći piše kako želi biti pjevač poput tate i želi da ga prijatelji gledaju na televiziji i slušaju njegove ploče.

Da će postati pjevač Tony Cetinski je znao od malih nogu, a dokazao je to i jednom školskom zadaćom čiju je presliku objavio na Instagramu.

Pitanje na koje je trebalo odgovoriti u zadaći je bilo što bi želio biti kad odraste, a Tony je odgovorio sljedeće:

 

 

- Ja bih želio biti pjevač. Na to sam se odlučio jer vidim kako moj tata pjevač putuje u mnoge gradove i poželio sam da i ja to budem. On ima mnogo prijatelja. Ja bih htio da me svi prijatelji vide na televiziji kao mog tatu. Htio bih biti poznat i imati mnogo prijatelja. Svi koji bi me gledali na televiziji ili slušali moje ploče pisali bi mi pisma. Imao bih lijep stan i ženu. Želio bih da se moja grupa zove Anelidi - napisao je Cetinski u školskoj zadaći.

Uz fotografiju na kojoj je njegova zadaća, dodao je ovaj potpis: Nikada nemojte prestati sanjati i snovi će vam se ostvariti. Za ovu objavu njegovi obožavatelji su komentirali da je preslatka i dodali su da se slažu s njegovim stavom kako uvijek treba sanjati. 

Tony Cetinski
1/9

Komentara 3

GE
geez
13:29 04.01.2018.

"Pjevač je u školskoj zadaći piše" ?!

Avatar mrTrobec
mrTrobec
00:14 05.01.2018.

Gaženje je već zaboravljeno,nije se ni dogodilo izgleda

ZI
zico
09:19 05.01.2018.

jedva je propjevao na novoj godini .... a bio je sav utucen zbog nesreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije