Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok za našu estradu

Tony Cetinski: Whitney je sama sebi bila najveći neprijatelj

Tony Cetinski (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
12.02.2012.
u 22:15

Jasna Bilušić, Zdenka Kovačiček i Ivanka Boljkovac govore po čemu će pamtiti pop divu

I domaću glazbenu scenu šokirala je vijest o smrti pop dive Whitney Houston.

Žao mi je, velika je to šteta za glazbeni svijet. Ljudi poput nje veliki su emotivci. Veliki su glasom, muzikalni, a uglavnom nesretni. Da nije bila tako senzibilna, ne bi ni imala takav glas, karizmu. Šteta! Voljela sam je slušati, a slušat ću je i dalje - kaže operna pjevačica Ivanka Boljkovac.

Formirajući svoju tehniku pjevanja često sam doma pjevala uz nju. Njezin jedinstven, moćan glas ima svu snagu crnačkih glasova, a opet je tako suptilan da je došao do srca svih poklonika svijeta. Krhka, nježna duša koja nije izdržala pritisak - riječi su Jasne Bilušić

Imala je nevjerojatne glasovne mogućnosti, a interpretacija joj je bila posebna. Siguran sam da je mnogim glazbenicima bila pjevački uzor. Nažalost, bila je sama sebi najveći neprijatelj, što je vrlo čest slučaj kod umjetničkih duša. - veli Tony Cetinski.

Savršena pjevačica koja je pjevala iz duše. Obožavam te jake ženske vokale poput njezina. Često su je uspoređivali s Celine Dion, no Whitney je, po meni, bila bolja, prirodna. Jako sam je voljela slušati, bila je mlađa inačica Arethe Franklin - kazala je Zdenka Kovačiček.

Komentara 4

LI
liliZG
14:34 14.02.2012.

Pravi se javio...............

BU
budisvoj
23:54 12.02.2012.

Mamin sin.Jako bistar.

NY
Nyc1
14:36 14.02.2012.

A kome je vazno njegovo misljenje !?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije