Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA I U TURSKOJ

Tony Cetinski uz bok glazbenim velikanima: 'Puštam vam ovu snimku nek vam vrijeme lakše prođe'

Foto: Denis Dujak
1/3
18.03.2020.
u 23:30

- Zanemarite moj loš engleski a i ionako imate titlove na turskom pa iskoristite da malo naučite ono što možda preko sapunica niste.  Posebna posveta mom gradu Rovinju koji se pokazao kao jako discipliniran grad u ovim danima izolacija, samoizolacija i karantena - kazao je Tony

Tony Cetinski na svojim je službenim Facebook stranicama objavio link na emisiju o njemu i njegovoj karijeri, koju je turska nacionalna televizija TRT snimala u Rovinju. Podsjetimo, riječ je o dokumentarcu u sklopu vrlo gledanog turskog glazbenog serijala ‘There is Music Between Us’. Serijal vodi popularni turski glazbenik i glumac Fuat Güner, a upravo je Tony prvi hrvatski glazbenik koji će se pojaviti u njemu.

- Dragi moji evo mog prvog gostovanja na nacionalnoj TV u Turskoj. Puštam vam ovu snimku nek vam vrijeme lakše prođe i sve nabolje čim prije dođe. Zanemarite moj loš engleski a i ionako imate titlove na turskom pa iskoristite da malo naučite ono što možda preko sapunica niste.  Posebna posveta mom gradu Rovinju koji se pokazao kao jako discipliniran grad u ovim danima izolacija, samoizolacija i karantena.Ujedno vam je ovo idealna prilika da čujete pjesmu Santa Eufemija u interpretaciji moga kolege iz Turske - npisao je Tony. 

Kolika je čast biti dijelom tog glazbeno-dokumentarnog serijala, govori i činjenica da su u tom projektu koji je pokrenut 2015. godine sudjelovali svjetski poznati glazbenici poput Boney M, Iana Gillana, Petera Gabriela, Ala Bana, Johnnyja Logana, Gorana Bregovića, Amire Medunjanin, Jermainea Jacksona, Joolsa Hollanda i brojnih drugih.

 – Dokumentarac na neki način obuhvaća cijeli moj život. Od samih početaka, prvih glazbenih koraka u školi, te cjelokupne tridesetogodišnje karijere. Turski su se producenti, moram reći, jako dobro pripremili, tako da smo pričali o mojim brojnim koncertima, nagradama, albumima, suradnjama sa svjetski poznatim imenima - kazao nam je Tony. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije