Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrda vještakinja

Tony Cetinski u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
26.08.2019.
u 12:57

Nalaz vještakinja iznesen je danas na općinskom sudu u Pazinu gdje je održano novo ročište na suđenju Tonyju Cetinskom.

Danas je na općinskom sudu u Pazinu nastavljeno suđenje pjevaču Tonyju Cetinskom.

Podsjetimo, glazbenika se tereti da je u Rovinju iz nehaja skrivio prometnu nesreću u kojoj je stradao Ibrahim Kevljanin. Na današnjem ročištu svoje mišljenje i nalaz dale su dvije vještakinje.

Kako piše Glas Istre utvrđeno je kako pjevač nije bio pod utjecajem alkohola ili droge u trenutku kada je do nesreće došlo. 

Pjevač prolazi kroz teško razdoblje i nedavno je u razgovoru za Kurir rekao kako mu je krivo što je uopće sudjelovao u nesreći i što nije mogao pomoći Kevljaninu.

- Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to hoće li biti i kolike kazne. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam - izjavio je Cetinski.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:15 26.08.2019.

Nakon koliko - godinu dana? Zagubilo se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije