Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stresno

Tony Cetinski u problemima! Morao je upozoriti pratitelje: 'Ne nasjedajte na to'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
27.11.2019.
u 08:26

Pjevač Tony Cetinski susreo se s krađom identiteta na Facebooku i upozorio pratitelje.

VAŽNO! PODIJELITE! Pojavio se još jedan lažni profil Toni Cetinski koji u moje ime putem Messengera prikuplja novac za dobrotvornu organizaciju. Moja stranica Tony Cetinski verificirana je od Facebooka i kao takva ima plavu kvačicu, što znači da je službena stranica. Molim Vas da ne nasjedate na lažne profile, napisao je pjevač Tony Cetinski u objavi na svojoj Facebook stranici prilažući razgovor s lažnim profilom.

Njegovi pratitelji potvrdili su mu da su primali poruke sa spomenutog profila i da su to prijavili.

Prilažem objave s lažnog profila i naslovnicu mog službenog FB s plavom kvačicom, dodao je u objavi.

"I meni je došla poruka, ali odmah sam skužila da nije Tony po poruci i samo sam postavila jedno pitanje", pravo ime Tonya. Naravno, bilo je krivo. I block", opisala je obožavateljica.

"Tony nikada poruke osobnog tipa ne šalje nikome. Upozorite sve svoje FB prijatelje da ne nasjednu na prevaru", još je jednom upozorio u komentarima.

Podsjetimo, prije samo pet mjeseci Tony Cetinski šokirao je obožavatelje informacijom da je njegova supruga Dubravka doživjela moždani udar. Naime, u lipnju joj je pozlilo u obiteljskoj kući u Istri. U tom trenutku s njom je bio Tony koji je pravovremeno reagirao i odmah pozvao hitnu pomoć. U bolnici se ispostavilo da je Tonyjeva supruga imala moždani udar. 

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila", napisao je tada Tony uz fotografiju iz bolnice.

Ključne riječi

Komentara 4

LA
lajh1985
10:03 27.11.2019.

a ja po naslovu i slici pomislio da ga osudili sto je ubio covjeka

DO
domxerex
11:28 27.11.2019.

U problemi je on odavno od kada mu je mamica pod istragom radi financijskog inžinjeringa piramide koja se urušila i radi lagano neporezne vožnje kada je neki lik njemu u inat umro jer ga je potpuno sasvim slučajno samo malo krznuo rubom automobila.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:59 27.11.2019.

Ubio čovjeka. jel to taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije