Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Rovinju

Brat poginulog: Tuga... Željan sam ga ostao, a ni na pogreb mu neću moći otići

Tony Cetinski
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
07.11.2017.
u 09:34

"Bio je prava dobrica, ali i nesretan čovjek, jer je izgubio sina"

O nedavnoj prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao slavni glazbenik Tony Cetinski oglasio se sada i brat muškarca koji je poginuo u nesreći.

Za tragičnu vijest da mu je brat Ibrahim (62) stradao u Rovinju Teufik Kevljanin (75) iz Kozarca kod Prijedora saznao je od sestre Emire Kulašić, koja živi u Zagrebu, piše Avaz.

– Tuga, toliko dugo ga nisam vidio... Zvao me i moj sin koji živi u Španjolskoj. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne, ali... – rekao je Teufik, koji se s bratom posljednji put sreo prije tridesetak godina.

– Željan sam ga ostao, a ni na pogreb mu neću moći otići, jer ne znam kako – kaže Teufik, koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica.

– Živio je slabo, koliko znam, od socijalne pomoći. Pomagala mu je i obitelj... Sakupe nešto para pa mu pošalju. Bio je sušta dobrota od čovjeka. Nikog nije dirao, jednostavno, živio je neki svoj život. Sve nas je volio i poštovao, ali mu se nije dolazilo ovamo. Tako je odabrao. Sjećam se svog dolaska u Rovinj. Mene i svekrvu, njegovu majku Minu, dočekao je baš kako treba. I ručak nam je pripremio. Bio je prava dobrica, ali i nesretan čovjek, jer je izgubio sina. I ta tragedija se dogodila nepun mjesec i pol nakon pogreba majke Mine – rekla je Teufikova supruga Namka.

Tony Cetinski
1/7

Komentara 12

AN
AnteizmalogZGa
10:17 07.11.2017.

Koje priče ...Nije ga vidio pola života, i sada mu nije ni do čega ...jer ...eto brat je...ja ga osatao željan?!!! Nanjušio burazer lovu kod Cetinskog, pa sada cijela obitelj zbija redove ...nebi li na rahmetli burazu što ušićarila. Da ga je pogazio neki balavac bez prebijene pare, nebi se ni sjetili da imaju roda u Rovinju.

DU
Deleted user
10:07 07.11.2017.

Tužan brat a nije ga vidio 30 godina! Čemu ovaj tekst.

IN
inat
10:30 07.11.2017.

Ružno zvuči no nemam ljepše riječi za ovo beskonačno rastezanje ove nesreče po novinama, ovo je jednostavno novinarsko lešinarenje. Sramota za ovo nazovi novinarstvo. Kako netko reče pa i Tni je čovijeke pa pokažite malo ljudskosti prema poginulom i prema njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije