Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Tony Cetinski pred novim izazovima: Uskoro ga gledamo u ulozi DJ-a i radijskog voditelja

Tony Cetinski
Foto: Matea Smolčić Senčar
1/7
02.08.2020.
u 21:30

U ulozi glazbenog urednika i voditelja, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem Alenom Matoševićem, pokušat će u emisiji “Najbolje godine” zabaviti i okupiti sve one koji su tih osamdesetih i devedesetih dijelili isti glazbeni ukus i trenutke.

Svirki i koncerata dok traje pandemija koronavirusa sve je manje pa je glazbena industrija, kao i mnoge druge, pogođena ovom krizom, ali našeg glazbenika Tonyja Cetinskog to nije obeshrabrilo i on je našao put do svoje publike. Naime, Tonyja ćemo uskoro vidjeti u ulozi DJ-a, a taj mu je posao itekako poznat jer se njime bavio u svojoj mladosti.

Tony Cetinski
1/10

– Sitnim koracima i pozitivno idemo naprijed unatoč vremenu u kojem živimo. Vraćam se svojoj prvoj ljubavi iz svoje mladosti, kada je glazba bila važna. Puštat ću glazbu koja me vraća u moje najbolje godine. Iz srca i duše šaljem poruku ljubavi, tolerancije i vjere u pozitivan ishod čovječanstva – poručio je Tony, koji će glazbu puštati 8. kolovoza na terasi hotela Milenij i izborom pjesama vratiti publiku u osamdesete i devedesete godine. Nije to jedina novost kod Tonyja jer uskoro ćemo njegov glas redovito slušati i na frekvencijama radija Rovinj FM.

U ulozi glazbenog urednika i voditelja, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem Alenom Matoševićem, pokušat će u emisiji “Najbolje godine” zabaviti i okupiti sve one koji su tih osamdesetih i devedesetih dijelili isti glazbeni ukus i trenutke. Emisija počinje 19. kolovoza i ići će svake srijede u terminu od 19 do 21 sat. Koncept emisije zamišljen je tako da slušatelji svojim javljanjima u emisiju i pričama za koje ih vežu uspomene na njihove najbolje godine kreiraju svoje glazbene liste.

Tony već dulje vrijeme sa suprugom Dubravkom živi u jednom mjestu u Istri, u kojem su tijekom pandemije koronavirusa uz pomoć susjeda zasadili i svoj vrt te uživaju u njegovim plodovima. Veliki je to gušt i zadovoljstvo za našeg glazbenika koji je dulje vrijeme razmišljao o tome da ima svoje voće i povrće.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Posavljak
07:55 03.08.2020.

Da,da,da...može se...mama pokriva sve ludosti svojih sinova,ima još od Končara miliona....a kakvo nam je pravosuđe,na kraju bu"nema dokaza"...

FE
ferreyra
22:48 02.08.2020.

Dj anticijepinski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije