Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdio sretnu vijest

Tony Cetinski postat će djed: 'Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo'

Foto: Facebook
1/5
22.02.2021.
u 21:25

- Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Pjevač Tony Cetinski (51) uskoro će postati djed. Njegov 23-godišnji sin Christian pohvalio se na društvenim mrežama da im stiže prinova, a sretnu vijest odmah nam je potvrdio i budući djed.

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Budući otac sretnu je vijest prijateljima otkrio uz fotografiju s ultrazvuka napisavši kako jedva čeka njegov dolazak koji će njihove živote učiniti još ljepšim. Inače, Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike.

Tony i Christian neizmjerno su bliski, a pokazali su to i na jednoj od rijetkih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama koja je nastala povodom proslave Christianove punoljetnosti.

Foto: Facebook/TS Auris

– Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata – napisao je tada  glazbenik na društvenoj mreži i rastopio srca svojih obožavatelja. Mnogi od njih komentirali su da je Christian izrastao u pravog mladića koji nevjerojatno podsjeća na oca.

U svojim intervjuima Tony je često isticao da svoju djecu nikada nije tjerao da budu ono što si je on zamislio, no ne krije koliko je ponosan što je glazbene gene prenio i na sina Christiana.

Foto: Facebook/TS Auris

Komentara 21

OR
=orlando=
23:41 22.02.2021.

Sve najbolje!

RO
romobil
07:20 23.02.2021.

Bude se unuk cijepio?

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:21 23.02.2021.

Zar mu nije bio "životni trenutak" kad je vodio prosvjed protiv korona mjera i nosio transparent "Mamu svoju cijepite"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije