Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽALIO SE

Tony Cetinski ogorčen: 'Zadnja smo rupa na svirali...'

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
02.10.2019.
u 20:43

- I tako.... preletiš cijeli Svijet i zadnji let za HR ti pokaže koliko smo najmanja rupa na svirali Frankfurtskog aerodroma. Boarding kasni sat vremena ...... za sada !!!! - napisao je Cetinski.

Tony Cetinski danas se vratio s turneje po Australiji, a na povratku je doživio neuobičajeno čekanje na frankfurtskom aerodromu, o čemu je pisao na svom profilu na Instagramu.

- I tako.... preletiš cijeli Svijet i zadnji let za HR ti pokaže koliko smo najmanja rupa na svirali Frankfurtskog aerodroma. Boarding kasni sat vremena ...... za sada !!!! - napisao je Cetinski. 

 

Jedna mu je prijateljica odgovorila kako to obično znači da je avion ili kasnio u dolasku ili su morali nešto popraviti.

- Je je kako da ne jer samo se našim kompanijama desavaju kvarovi ili kašnjenja. Nigdje nikakav problem i sve ko po špagi išlo - odgovorio je Tony. 

Uslijedio je komentar kako to nije čudo jer Croatia Airlines ima stare avione, koje treba popravljati, ali i odgovorne pilote, koji neće poletjeti ako vide nešto neuobičajeno. 

- Ne kritiziramo svoje nego samo vidim koliko smo nevažni u Njemačkoj. Mi imamo super avione i pilote - složio se Cetinski koji je kasnije objavio i da su sretno stigli u Zagreb. 

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Django
Django
22:07 02.10.2019.

Sramota je tko se sve otresa na ovu jadnu zemlju. Kao prvo, avion vjerojatno kasni zbog “dvadeset tisuća munji” iznad Istre i šire. Kao drugo, igrači PPD Zagreba prije par dana nisu mogli na vrijeme stići na utakmicu u Moskvu, jer avion nije mogao poletjeti na vrijeme. Iz Beča, da ne bude zabune. Čisto sumnjam da je netko u Austriji potrošio takve rječi o svojoj domovini. Da se zbljuvaš.

Avatar barba_barba
barba_barba
20:54 02.10.2019.

pa ca zvizda ka Toni ne leti sa privatnim jetom? i jos csto informativno, prije se znalo povratnicima iz Australije u dzepove zalipiti kojih 50-ak iljada dolara. Od tada ki zovu "Stipe australski dolar"

DJ
DjD
20:57 02.10.2019.

Bahato bez pokrića. Dakle, glupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije