Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravo i poletno

Tony Cetinski: Nisam na dijeti, a smršavio sam 10 kilograma

Foto: Facebook
1/7
10.05.2019.
u 07:00

Tony Cetinski dobio je nagradu “Oliver Dragojević” za pjevača godine, trenira s Marijem Mlinarićem i osjeća se odlično.

Tony Cetinski dobitnik je nagrade “Oliver Dragojević” koju HRT-ova emisija Music Pub Zlatka Turkalja dodjeljuje glazbenicima koji su obilježili prošlu godinu. A iza Tonyja je sasvim sigurno uspješna godina koju je obilježio album “Kao u snu”, radijski hitovi, ali i brojni rasprodani koncerti.

– Sretan sam što sam dobio nagradu koja nosi Oliverovo ime. Njegove pjesme slušat će se idućih 200, 300 godina, poput Bacha, Mozarta i drugih velikih glazbenika – kaže Tony kojemu je i ova nagrada potvrda da radi dobar posao, premda su ga ove godine zaobišle nominacije za Porin.

– Porin govori sam za sebe. Mislim da je to jasna slika stanja na sceni, na kojoj se nagrade dijele da bi se vraćale usluge. Zahvaljujem kolegama koji mi unatoč tome dodjeljuju nagrade kao što je ova ili regionalna nagrada MAK – kaže Cetinski koji je proteklih mjeseci smršavio zahvaljujući treninzima s Marijem Mlinarićem.

– Trudimo se, ali misija još nije završena. Cilj je da potpuno fit budem do koncerta na Tašmajdanu u Beogradu 22. lipnja, a moja intimna granica je 31. svibnja, kada ću proslaviti 50. rođendan. Za sada ide jako dobro, zdrav život mora postati navika. Možemo se vidjeti i ovih dana na Jarunu, gdje će Mario voditi treninge. Zadovoljan sam i sretan, osjećam se zdravo i poletno, upravo ono što sam i htio. Zbog toga i javno zahvaljujem Mariju – kaže Tony, kojeg očekuje naporno ljeto jer je rasprodao sve koncerte na aktualnoj turneji #samoljubav.

 

 

– Turneja je jako zahtjevna, stoga mi je ovo i te kako dobro došlo. Naravno, sad ne treba odustati, nego nastaviti sa zdravim životom. Nezahvalno je govoriti koliko sam kilograma izgubio. Radili smo ponajprije na snazi i definiciji mišića. Ukupno sam lakši deset kilograma, ali dobio sam mišiće. Cilj je da ostanem na svojoj idealnoj težini, a ne da budem bolesno mršav pa da od mene ostane samo glava – kaže Tony i posebno ističe važnost prehrane.

– To je 90 posto cijele ove priče. Dijete nisu dobre, nego trebate imati pet obroka dnevno. Tu mi posebno pomaže supruga. Bitna je i intolerancija na hranu. Otkad sam izbacio gluten, puno se bolje osjećam. Svatko treba ići na pretrage i vidjeti što mu odgovara od hrane, a što ne. Recimo, slanina i čvarci u normalnoj mjeri daju vam snage za trening. Mnogi misle da je trčanje najbolji način skidanja kilograma i vraćanja u formu, a ja sam se sada uvjerio da su treninzi Marija Mlinarića najbolji način za vraćanje kondicije – objašnjava nam Tony, koji je proteklih mjeseci puno naučio o treninzima i prehrani.


 

– Jedva čekam nove koncerte i druženje s publikom. Drago mi je da su svi dobro primili novi album, i kritika i publika. Novi nastup čeka me već u subotu, kada ću u rasprodanoj zagrebačkoj Areni gostovati na koncertu “Progledaj srcem”– kaže Tony, kojem vjera i duhovnost igraju veliku ulogu u životu.

– To je više puta pokazano i bez ikakve potrebe da to toliko javno ističem. Vjera je nešto što me povuklo prema gore, uz moju snagu i snagu mojih bližnjih. Sad se osjećam puno bolje – zaključio je Tony.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije