Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivno

Tony Cetinski dirljivim riječima dotaknuo fanove: 'Niti jedan poklon neće biti dovoljno dobar'

Tony Cetinski
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
14.10.2019.
u 17:01

Pjevač Tony Cetinski je u najnovijoj objavi na Facebooku zaželio sve najbolje svojoj majci VInki za rođendan.

Rovinjski pjevač Tony Cetinski na društvenim mrežama objavio je dirljivu čestitku za rođendan svojoj majci Vinki.

- Niti jedan poklon majci neće biti dovoljno dobar kao onaj kojeg je ona nama dala - ŽIVOT. Majčino srce je sinovljevo najlepše mjesto , pa čak ako smo već i sjedokosi. Svatko u svijetu ima samo jedno jedino takvo srce. Majka. Draga mama sretan ti rođendan - napisao je ponosni sin, a fanovi su se pridružili lijepim željama u komentarima.

Podsjetimo, prošli mjesec na Općinskom sudu u Pazinu je donesena nepravomoćna presuda Tonyju Cetinskom za prometnu nesreću koja se dogodila prije dvije godine u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin. Cetinski je nepravomoćno oslobođen krivnje.



Cetinski je na sud došao u pratnji odvjetnika, a suđenje za ovaj slučaj počelo je 22. svibnja. Na početku suđenja Tony je izjavio: ''Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće,  ne osjećam se krivim.'' Suđenje je privedeno kraju prošlog mjeseca, a sada je iznesena presuda u ovom slučaju i sutkinja Tanja Prenc Kanis u 14 sati pročitala je odluku

Pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog koja je potvrđena u ožujku ove godine. Prema optužnici, kršeći propise o sigurnosti prometa, prouzročio je nesreću sa smrtnom posljedicom iz nehaja. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:50 14.10.2019.

Dotičnik piše:"Majčino srce je sinovljevo najljepše mjesto" Srceparajuće. Ali nepravilno. Sinovljev? Sinov!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije