Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAVA POMOĆI

Toni Cetinski ljutito: 'Sramota me što živim u ovakvom društvu'

Tony Cetinski
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/7
01.06.2020.
u 16:08

Nakon nedavnih istupa u medijima gdje je glasno govorio o svom stavu o cijepljenju, Tony Cetinski iznio je novi osvrt na stanje u društvu.

Rovinjski pjevač Tony Cetinski koji je posljednih nekoliko tjedana okrenuo fokus medija na sebe zbog glasnog stava o cijepljenju, sada ponovno ljutito komentira stanje u državi, a povod mu je situacija u kojoj se našla Osječanka Ena Šarac -  25-godišnja Osječanka koja se već 18 godina bori s tumorima i zloćudnim dijagnozama te koja je mnogo puta ujedinila Hrvatsku u humanitarnim akcijama organiziranima za njezino liječenje.

Naime, ona se prvo potužila na Facebooku kako mora dići kredit za novo liječenje pa je na sve to reagirao i pjevač.

- Super država kad moraš prije liječenja u banku po kredit. Pa se ti liječi i bori i još nam se auto pokvari u Slavonskom Brodu... jer ja sam srećković, naravno sporokucajući - napisala je Ena na svom profilu objavu koju je prenio pjevač te prokomentirao.

Foto: Daniel Pavlić

- Pored svega što Ena Šarac prolazi u životu mi još moramo čitati o ljudskim sudbinama nje i njenim najmilijih u vječitoj borbi za goli život. Volim svoju zemlju, ali zbog ovakvog usranog vladanja sviju strana iz društvenog političkog spektra dobijem onaj osjećaj bijesa i sramote što u ovakvom društvu živim.
Ajmo narode pomoći Enici koliko tko može -  pozvao je pjevač čiji su osvrt brojni fanovi pohvalili te odlučili donirati.

- Mene je sram već podugo ove vlasti i svih onih koji im omogućuju vladavinu!!!! Ena,drži se,mala lavice!!! Tu smo uz tebe !!! - napisala je pratiteljica, a druga se nadovezala:  "E, moj Toni, vise napravi ti u dva mjeseca nego ovi svi u 30 godina!"

Podsjetimo, jevač Tony Cetinski nedavno je izazvao buru na društvenim mrežama svojim stavovima o cijepljenju. Objavio je nekoliko live videa, a u jednom od njih ugostio je i nogometaša Dejana Lovrena. Tony kaže da nije protiv cijepljenja, već da želi podići svijest javnosti o pravima izbora. U jednom videointervjuu sugerirao je Marinu Miletiću iz Mosta da organizira prosvjed protiv cijepljenja, a o politici je progovorio i za Slobodnu Dalmaciju

Tony Cetinski
1/10

- Dobivam pozive da se priključim u više stranaka, ali još se nisam odlučio na taj korak. Stranka u koju bih ja ikada pristupio svakako bi bila suverenističkih načela i ideja, a nikako globalističkih i morali bi svi najprije na detektor laži prije nego bih pristupio u neku stranku. Tko zna?! Možda postoji takva - kazao je Tony i otkrio što mislio kolegi Miroslavu Škori.

- Mostovci su više-manje okej, ali Škoro, po mom mišljenju, okuplja jako interesantan profil ljudi oko sebe. Bilo bi najbolje kad bi oni zajedno nastupili. To je moje skromno i nestručno mišljenje. Mislim da Škoro sada ima veliku šansu za trijumf, veću nego na predsjedničkim izborima - zaključio je pjevač.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Komentara 10

AE
Aedes2017
16:53 01.06.2020.

Tony , pitaj svoje roditelje tko je učinio ovu zemlju takvom ? Pitaj ih !!!

CH
che9
18:04 01.06.2020.

pa nazovi majku..ostalo je nešto od Končara i "obnove" hotela na Plitvicama....

ST
Stipan
16:56 01.06.2020.

Ti odi gdje misliš da ti je bilje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije