Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kojoj bolje stoji?

Tončica Čeljuska u istoj haljini kakvu je predsjednica nosila kod Trumpovih

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
03.10.2018.
u 16:15

Haljina marke Duchess iza koje stoji Snježana Mehun postala je parvi hit otkako se u njoj naša predsjednica pojavila na sastanku s američkim predsjednikom.

Nakon što se naša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović na susretu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom pojavila u haljini brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun, ta haljina je postala pravi hit.

Haljina na preklop, za čiji dizajn je zaslužna baš Snježana, napravljena je kako bi se žena u njoj osjećala elegantno i moćno, a napravljena je od kombinacije materijala viskoze, elastina i pamuka.

Istu haljinu danas je na jednom eventu nosila i HRT-ova voditeljica i urednica Tončica Čeljuska. 

 

 

 

 

 

 

- Predsjednica je odsutna ali the dress je prisutna - napisala je Snježana Mehun uz fotografiju na kojoj Čeljuska nosi haljinu kakvu je nosila i predsjednica.

Komentara 8

KH
Khala
17:37 03.10.2018.

Zenstvenija i ljepsa od kolinde, haljinu nosi puno profinjenije.

DU
Deleted user
16:41 03.10.2018.

Ima i celjuske ...ne pati se u nicemu ...a sto ce te estrada je estrada...nek su obje zive i zdrave i neka im Bog da dobro...

DO
don05
17:13 03.10.2018.

hmmmm....Ta Tončica mi je oduvijek bila komad i po.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije