Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao glasine

Tonči Huljić: Sugerirao sam Jeleni Rozgi da proglasi silenzio stampa

tonči huljić
Foto: PR FOTO
1/3
12.11.2013.
u 13:14

Tonči Huljić gostovao je u emisiji Dalibora Petka te komentirao, između ostalog, odnos svog sina i Jelene Rozge.

Tonči Huljić gostovao je u emisiji Dalibora Petka te, između ostalog, komentirao odnos svog sina i Jelene Rozge.

– Reći ću sve što je i ona sama komentirala. Ne znam kako se čovjek može braniti od ničega. Zaista, mi i ljudi čije smo karijere ajmo reći stvorili imamo obiteljski odnos između sebe. U ovih proteklih 20 godina bilo je svašta, romane su crtali o nama, o našim bolesnim odnosima. Očito postoji koncentracija negativnog naboja kad želiš biti normalan čovjek, a baviš se nenormalnim poslom. Osobno sam joj sugerirao da uopće više nikada ne daje ni jedan intervju, ni jednu izjavu i da proglasi silenzio stampa. Samo komunikacija s publikom. Nitko to do sada nije imao hrabrosti učiniti, a garantiram da će uvijek imati dovoljno dobre pjesme da će je publika htjeti čuti i vidjeti – rekao je Huljić.

Dodao je i da postoji mogućnost da ode na Eurosong, no onda bi to napravio sam. Ima ponude za predstavljanje neke strane zemlje. – Fali nam novih autora, aranžera i producenata. Volim slušati TBF, Dubioza Kolektiv je dobra uz standardnog Gibonnija i Olivera, ali nije da me nešto bacilo s nogu – rekao je komentiravši scenu.

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:45 12.11.2013.

Za informaciju svekolikom pučanstvu ovaj tu gore dotični je bio jedan od osnivača pokreta za yugoslaviju 90-tih godina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije