Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Teški dani popularnog kuhara: Tomislav Špiček doživio infarkt!

Tomislav Špiček
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
01.01.2019.
u 20:11

Sutra ću znati je li stanje dobro ili loše, rekao je Špiček.

Poznati kuhar Tomislav Špiček (44) prije dva dana je završio u kliničkoj bolnici Merkur te je tamo dočekao Novu godinu.

– Ja sam vam, nažalost, u bolnici. Imao sam infarkt. Sutra ću znati je li stanje dobro ili loše – rekao je Špiček za 24sata

Da mu je teško narušeno zdravlje, Špiček je potvrdio i za Jutarnji list.

– Prepao sam se jer 15 minuta nisam mogao doći do zraka. Sad sam tu u Zajčevoj, čekam pretrage, nisam baš najbolje. Skupilo se, od cigareta, visokog šećera u krvi, stresa, sve pomalo – rekao je za Jutarnji list 44-godišnji Špiček koji se liječi u KB-u Merkur.

Legendarni kuhar svoju je karijeru započeo u kulinarskoj emisiji ''Kruške i jabuke'' te nastavio na ''Tri, dva, jedan, kuhaj'', a praksu je stekao u zagrebačkom hotelu Esplanade. 

Dodajmo i kako Špiček nedavno nije mogao vjerovati kada su mu prijatelji pokazali da se njegovo lice, pa čak i potpis, nalaze na ambalaži raznoraznih proizvoda iz dalekih dijelova svijeta.

– Šokirao sam se kad sam se ugledao na uvoznim namirnicama. Pa ja sam zagovaratelj domaćih namirnica. Prestrašno je kako mi je netko ukrao identitet. Stvarno ne razumijem kako mi je netko to mogao učiniti. Tužio sam tvrtku koja je to učinila i sada čekam da se nešto riješi – ispričao je Špiček za 24sata.

Video – Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Dančo
Dančo
21:51 01.01.2019.

drži se legendo, zdravo se hranit i skidat kile čim se oporaviš

NO
Norway
22:35 01.01.2019.

Špićek volimo te

OD
oltar domovine
23:38 01.01.2019.

Dragi Tomek brz oporavak ti zelim i da se vratis pod hitno nu emisiju "Kruske i jabuke " ostavi se pajceka janjaca itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije