Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj drame

Tom Cruise se smanjuje i želi ići na bolnu operaciju produženja kostiju

tom cruise
Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
05.05.2013.
u 19:00

Pedesetogodišnjak visok 170 cm snizio se za 50 mm i spreman je na sve da to stane. Glumac oduvijek pati jer je nizak, a sada je prestravljen angažirao stručnjake za vježbe istezanja

Hollywoodski glumac Tom Cruise (50) primijetio je da s godinama gubi visinu. – Stalno se mjeri, smanjio se za 50 mm i to ga je dotuklo – otkrili su njegovi prijatelji. Postao je još depresivniji kad je vidio fotografije s premijere filma \"Zaborav\" na kojoj je snimljen pokraj glumice Olge Kurylenko.

Kraj nje se, kaže, osjećao kao patuljak. Smetalo mu je što su bivše supruge Nicole Kidman i Katie Holmes bile više od njega, pa je nosio cipele s debelim potplatom. Kako bi ostao na skromnih 170 cm, angažirao je najbolje stručnjake koji će mu pokazati vježbe istezanja, a ako to ne upali, spreman je ići na operaciju produženja kostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije