Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi nastavak

Tom Cruise ne skriva uzbuđenje, vraća se omiljenom liku

Tom Cruise
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
1/4
24.05.2017.
u 10:36

Glumac je u programu australske televizije Channel 7 najavio da će vjerojatno iduće godine snimati nastavak "Top Guna".

Dolazi nastavak filma "Top Gun" iz 1986., rekao je hollwoodski glumac Tom Cruise u srijedu. "Istina je", rekao je Cruise za jutarnji program australske televizije Channel 7. "Počet ću snimanje vjerojatno iduće godine. Konačno se događa".

 

Cruise trenutno sudjeluje u promociji svojega zadnjeg filma, nastavka filma "The Mummy". U "Top Gunu"  kultnom akcijskom filmu Cruise igra mornaričkog pilota, a tom je ulogom postao svjetski poznat.

Film je na blagajnama širom svijeta zaradio više od 350 milijuna američkih dolara i dobio Oscara za originalnu glazbu za pjesmu "Take My Breath Away" američkoga sastava Berlin.

Glasine o snimanju nastavka cirkulirale su nekoliko godina. Prošle godine, filmski producent Jerry Bruckheimer napisao je na Twitteru da su se on i Cruise sastali kako bi "malo porazgovarali o Top Gunu 2".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije