Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 19 godina

To može samo ona! Glazbena diva u legendarnoj haljini izazvala divljenje

Foto: Profimedia/PIXSELL/IPA
1/11
21.09.2019.
u 11:09

Pjevačica, glumica, producentica i dama istančanog modnog ukusa Jennifer Lopez zasjala je na tjednu mode u Milanu u kultnom dizajnu.

Na tjednu mode u Milanu reviju modne kuće Versace zatvorila je glazbena diva Jennifer Lopez. Nosila je prekrojenu verziju legendarne haljine iste modne kuće koju je prije 19 godina odjenula na dodjeli Grammyja.

Foto: Profimedia

Svijet je tada ostao bez daha kad je 31-godišnjakinja u zelenoj haljini dubokog proreza s prednje i stražnje strane prošetala crvenim tepihom, a sinoć je kao 50-godišnjakinja u potpunoj nevjerici je ostavila sve posjetitelje tjedna mode što tijekom svog debitiranja na modnoj pisti. Na kraju same revije zaorio se glas koji je pitao Google da im pokaže slike "one zelene Versace haljine". Na zaslonima postavljenima diljem dvorane pojavila se legendarna haljina, a zatim je Donatellin glas zatražio: "Sad mi pokaži zapravo tu haljinu". Na njezin zahtjev pistom je zakoračila J.Lo, a pljesak nije prestajao.

Profesionalno koračala, bacala nogu ispred noge, a nakon što ju je publika nagradila gromoglasnim pljeskom pridružila joj se Donatella Versace. Ovo proljeće Donatella je odala počast svom preminulom bratu Gianniju Versaceu, a na pisti su se ukazali najpoznatiji supermodeli 90-ih: Nami Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Carla Bruni i Helena Christensen.

Foto: PIXSELL/IPA

Podsjetimo, kad se J.Lo 2000. pojavila u kultnoj zelenoj haljini na dodjeli Grammyja, svijet je doslovno poludio za dizjanom te bio jedan od "najgooglanijih" pojmova. Zbog toga, Google je razvio opciju pretrage Google Images.

Pogledajte tko najviše zarađuje u svijetu glazbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije