Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV emisija godine

TLZP: Ruža ide u naš mali ured pokraj studija tako da cijela ekipa vidi što su zaslužili

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/3
22.03.2015.
u 20:00

Ekipa Nove TV imala je razloga za slavlje na dodjeli Večernjakove ruže jer su pobjednici u dvije kategorije, onoj za TV osobu godine i televizijsku emisiju godine.

Ako je koja emisija obilježila prošlu godinu, onda je to zasigurno raspjevani show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato", koji je redovito imao milijunsku gledanost i tako postao najgledaniji TV sadržaj u posljednjih desetak godina, zbog čega nije bilo veliko iznenađenje kada je TLZP dobio Ružu za TV emisiju godinu.

Nagradu su preuzeli producenti showa Gordana Čorapina Kujundžić, Hrvoje Osvadić i pobjednik prve sezone Mario Petreković, a prve reakcije nakon proglašenja s nama je podijelio izvršni producent Hrvoje Osvadić.

Bili ste apsolutni vladari malih ekrana, a to je Večernjakova ruža i potvrdila.

– Kad smo se upustili u ovaj projekt, nismo ni znali što nas čeka. Kompleksan je posao napraviti transformaciju nekoga u drugu osobu a da to funkcionira i da gledateljima bude zabavno. Uloženo je jako puno truda i mjeseci priprema, izvođači su bili predivni, po 12 sati bili su na probama. Ovo nam je potvrda da u ovom smjeru moramo nastaviti.

Što je, po vašem mišljenju, bio ključ za uspjeh i veliku gledanost emisije?

– Mislim da je ključ to što dugo vremena na televiziji nije bilo emisije koja bi imala u sebi samo pravu zabavu. To je bila iskrena zabava, bez negativnim primjesa, nije bilo gledanja tuđe nesreće.

Pri preuzimanju nagrade obećali ste u drugoj sezoni biti još bolji. S obzirom na velik uspjeh prve sezone, što uopće znači biti još bolji?

– Morat ćemo podići produkcijske uvjete što se tiče transformacija, imati više glazbe, više izvedbi, ali nećemo otkrivati koje adute spremamo.

Jesu li počele pripreme za novu sezonu?

– Intenzivno razmišljamo o konceptu nove sezone, ali rano je još otkrivati detalje. Trenutno smo najviše fokusirani na novu sezonu MasterChefa koja je upravo krenula s prikazivanjem. 

S obzirom na to da je Ruža dodijeljena cijelom timu koji je radio TLZP, gdje ćete je čuvati?

– Kipić ide u naš mali ured pokraj studija tako da cijela ekipa vidi što su napravili i što su zaslužili.

>>TLZP: Publici smo prenijeli pozitivnu energiju i pokazali da je sve moguće

>>Spektakl u HNK: Evo tko su dobitnici prestižne Večernjakove ruže!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije