Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pričaju o njoj

Tko je zgodna kuma Mamićevih? Do '95. živjela je u Kninu i pojavila se u Sandijevu spotu

Foto: Instagram
1/3
19.10.2017.
u 10:10

Višnja Vjetrović, djevojački Amanović, s obitelji je do 1995. živjela u Kninu, a tada su se preselili u Pančevo. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina i bila je zaštitno lice u Chanelovoj i Armanijevoj kampanji.

Višnja Vjetrović, djevojačkog prezimena Amanović uz mladenku je bila glavna zvijezda na vjenčanju Tije Jurčić i Marija Mamića. Svi su se pitali tko je zgodna Tijina kuma.

Ona je supruga bivšeg glasnogovornika kluba Partizan Marka Vjetrovića i bila je uspješna manekenka. Kako pišu mediji u Srbiji, s prvim manekenskim koracima počela je još kao 16-godišnjakinja na revijama u Srbiji, a ubrzo su uslijedile i poslovne ponude za manekenske poslove u Milanu, Miamiju, Ateni, Barceloni i Dubaiju.

 

 

🌊🌊🌊

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

 

 

 

Some things never change, just the number. Happy bday to my love! ❤️

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

 

 

 

Let the summer begin ☀️ #Greece #2017

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

 

 

 

One of my favorites @jimmyrockandroll ❤️ #Miami #TB

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

 

Bila je i zaštitno lice u kampanjama Chanela, Armanija i Cartiera. Lijepa Višnja često je dobivala i angažmane u glazbenim spotovima u inozemstvu, a za spot za pjesmu "Prešuti" angažirao ju je i naš pjevač Sandi Cenov. 

Višnja je s obitelji do 1995. godine živjela u Kninu, a tada su se odselili u Pančevo. Prije četiri godine Višnja i Marko vjenčali su se u Beogradu, a četiri mjeseca poslije rodila im se kći. Drugo dijete dobili su samo nekoliko tjedana prije Mamićeva vjenčanja.

 

1/22

Komentara 58

LU
lukathereem
10:25 19.10.2017.

bila je znači na traktorijadi.

BU
Budak
10:54 19.10.2017.

“Prava” hrvatska obitelj. Čudno da svi ti naši tajkuni unatoč njihovog neviđenog hrvatstva uvijek imaju snažne veze u Srbiju. Nameće se pitanje da li je to možda zbog dugogodišnje suradnje sa represivnim državnim organima Jugoslavije? Ma ne može biti, to su ipak prave Hrvatine ... 😉

ZA
!zagreb!
14:09 19.10.2017.

Da nije bilo Oluje. Udala bi se u selo pored Knina za Nemanju deliju i čuvala krave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije