Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TATINA MEZIMICA

Tko je ona? Malo tko zna za najmlađu kćer našeg pjevača, ali to će se uskoro promijeniti

13.08.2020.
u 14:18

Popularni glazbenik Siniša Vuco o svojoj najmlađoj kćeri Brigiti iznosi samo riječi hvale.

Ona je najmlađa od četvero djece našeg poznatog glazbenika Siniše Vuce. Surađuje sa sinom Alke Vuice i gradi karijeru trap glazbenice. Međutim, Brigita Vuco nije samo tatina mezimica koja je krenula njegovim stopama, već je, kako je otkrio njezin otac za Tportal, nedavno postala i majka.

– Brigita piše pjesme i glazbu, radi to sama bez ičije pomoći – započeo je Siniša koji inače ima četvero djece; Vilibalda, Katarinu, Luku i Brigitu. – Vjerujte mi da se za trap muziku nije rodila talentiranija osoba. Ona je ušla u to iz hobija, a surađuje s producentom, sinom Alke Vuice Arianom. Alka i ja smo zadnji doznali za to, ali drago nam je, to su naša djeca. To što oni stvaraju nešto je strašno kvalitetno, produkcija je vrhunska, Arian to brutalno radi. Zamolio ju je da otpjeva info i kad ju je čuo, rekao je da je to pun pogodak. Brigita ima odličan vokal, a i lijepa je na tatu – tvrdi Vuco koji je potom otkrio da je nedavno postao i djed!

– Prije deset dana postao sam djed! Osim što će biti trap zvijezda, moja Brigita mi je rodila unuku – ushićeno je rekao glazbenik koji već devet godina živi u Svetoj Nedjelji pokraj Zagreba s obitelji kojoj se u potpunosti posveti kada nije u studiju.

Splitski pjevač nedavno je otkrio kako je u nekoliko mjeseci skinuo višak kilograma i došao do željene kilaže od 100 kilograma.

1/6

Kroz nešto manje od godinu i pol dana smršavio je 32 kilograma i kaže kako se samo ekstremnim mjerama može doći do velikih pomaka i rezultata. – U stvari, ja uopće ne jedem puno, izbjegavam jesti kruh i piti alkohol, po noći sam budan jer završavam album Živog blata  ''Kad program završi'', pa danju zato spavam. Ne dižem se prije popodneva, to znaju svi koji su mi imalo bliski. Malo i hodam te nastojim da svaki dan 12-14 sati u komadu ne jedem doslovno ništa – otkrio je Vuco za 24 sata kako zapravo povremeno posti. Ovakav način prehrane dopušta da tijekom osam sati jedete koliko želite, a ostalih 16 sati ne jede se ništa. Vuco kaže kako se nije odrekao svoje omiljene janjetine i kako mu je prvi obrok zapravo večera jer u vrijeme doručka i ručka još uvijek spava. Nakon večere jede voće ili mliječne proizvode, kruh ne jede, a vino si priušti svaka dva tjedna. 

– Sad sam opet mlad, lijep i zgodan, a od mene poželjnijeg glazbenika u Hrvatskoj nema – kaže pjevač. Njegovo je mišljenje kako je snaga volje i uma najbitnija u procesu mršavljenja i zato planira uskoro održati seminare na tu temu i svima koji su zainteresirani objasniti sve o njegovoj tajni mršavljenja. Dijetu koja se zasniva na principu posta vole i mnoge zvijezde Hollywooda poput Jennifer Aniston, Halle Berry, Nicole Kidman i Beyonce koja je na ovoj način također izgubila višak kilograma.

Ključne riječi

Komentara 5

CL
cleanmaster
17:07 13.08.2020.

bravo....sretno ti bilo dobri čovječe legenda si bio i ostao i svako dobro tebi i tvojoj djeci...jest lijepa ti je kćer nema sta i jos stvara odlicnu muziku svaka čast i njoj zelim uspjeh od srca ...Vuco sretni si isi i otac i dida ....neka te prati sreca zauvijek tebe i obitelj ....👍🏻👍🏻👍🏻⚘🍀

LE
lektor
14:54 13.08.2020.

Opismenite se, niste iz Splita! Kći je nominativ singulara, odnosno prv padež jednine. Ovdje treba akuzattiv, četvrti padež: kćer.

NE
Nemojtimenimojneme
15:21 13.08.2020.

Što je to "trap glazba"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije