Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo tko je on

Nakon prekida s Lukom Rajićem Tina Vukov opet ljubi!

Foto: Iva Znaor, Helena Balaž
1/2
11.10.2018.
u 09:46

Pjevačica Tina Vukov ponovno je sretno zaljubljena. Njezino srce zarobio je 30-godišnji Bojan Aleksovski

Nakon ljubavnog brodoloma s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tina Vukov ponovno ljubi. Ovog puta njezino srce zarobio je 30-godišnji ekonomist makedonskog podrijetla Bojan Aleksovski, piše Showbuzz.hr. 

Bojan je inače iz Požege, a trenutačno živi i radi u Rijeci, baš kao i Tina. Šuškanja o novoj ljubavi Tine Vukov započela su nakon što se Tina s naočitim muškarcem pojavila na modnoj manifestaciji Extravagant Gala u Rijeci. U javnosti nisu pokazivali emocije, no dobro upućeni tvrde da je doista riječ o novoj ljubavi. 

Inače, Bojana se neki zasigurno sjećaju i iz showa "The Voice" u kojem se natjecao 2015. godine, stoga ne sumnjamo da je upravo glazba bila spona za novi par na domaćoj glazbenoj sceni. 

Foto: Iva Znaor, Helena Balaž

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:13 11.10.2018.

a-ha

DS
ds
12:29 11.10.2018.

Ah pao mi je kamen sa srca.Sta se Rajica tice,ocigledno ovoj ponzorusi nije bio dovoljno izdasan.Nike davao dovoljno love koliko je ona mogla potrositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije