Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li ih prepoznali?

Tina Vukov nakon dugo vremena snimljena u javnosti, pažnju privlačila i kosa Damira Kedže

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
11.10.2021.
u 17:30

Na rođendanskom slavlju bili su i  modni dizajner Juraj Zigman, glazbenici Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić, bivše članice gupe E.N.I., Nikolina Tomljanović i Elena Tomeček Zdjelar te jedna od naših najintrigantnijih pjevačica Alka Vuica.

Riječku pjevačicu Tinu Vukov (32) posljednjih godina nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Iako se i dalje bavi glazbom Tina se ne voli previše eksponirati pa su tako njezina pojavljivanja na javim događajima prava rijetkost. 

Povodom početka emitiranja nove, 18. sezone Extravaganta, njegova osnivačica i glavna urednica Maja Uremović, zajedno sa svojim timom, Adrianom Karuzom i Marinom Koprivnikar, okupila je uzvanike u ugodnom ambijentu hotela i restorana Kukuriku u Kastvu, a među njima bila je i dobro raspoložena Tina Vukov. 

Foto: Dora Barker

Uz nju na rođendanskom slavlju bili su i  modni dizajner Juraj Zigman, glazbenici Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić, bivše članice grupe E.N.I., Nikolina Tomljanović i Elena Tomeček Zdjelar te jedna od naših najintrigantnijih pjevačica Alka Vuica. Slavlje nije propustio ni Damir Kedžo koji je, komentirali su mnogi, osijedio u posljednje vrijeme. 

Foto: Dora Barker

Osim glazbenih i modnih imena, svečanu večeru uveličale su poznate influencerice poput Ivane Pirizović, Slađane Ostić, Ive Berišić i drugih.

Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, tako je proslavila svoju punoljetnost, a teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, i ove će sezone svake nedjelje ulaziti u domove gledatelja.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:57 11.10.2021.

Iskreno osobno nikad nisam cuo niti za jednu osobu s liste osim za Vujicu, koja je opet najpoznatija po vezama s Bajagom i Oliverom Mandicem, nesto manje po pisanju stihova za pjesme manje poznatih izvodjaca a najmanje po pjevanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije