Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆAO SE VRATITI

Tim Roth otkrio što misli o našim specijalitetima, ali i ljudima: 'Vi ste sasvim lud narod'

Tim Roth
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/8
12.12.2019.
u 09:07

Kako je rekao, oduševljen je hrvatskim specijalitetima, a najviše ga se dojmila riba te je pokazao i letak restorana koji ga je ribljim jelima toliko oduševio

Omiljeni Tarantinov glumac Tim Roth prije dva dana došao je u hrvatsku metropolu i iako se nagađalo kako je u Zagreb stigao zbog novog projekta, otkriveno je da je ipak razlog medicinske prirode. 

Naime, Roth je sa suprugom Nikki stigao kako bi se zauvijek riješio problema s vidom

U utorak je viđen u hotelu Esplanade kako ležerno čita poruke na svom mobitelu, no ono što je posebno jest što je prvi put nakon 40 godina ovaj slavni glumac vidio čitati bez potrebe za naočalama. Samo dan ranije glumac je operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

– U metropolu sam došao prije dva dana u pratnji supruge. Već sam dolazio u vašu predivnu zemlju. Točnije, u Zagreb. Ako me pamćenje dobro služi, prvi put sam došao u Hrvatsku krajem osamdesetih. Točno godinu prije nego što je počeo rat. Snimao sam film "Rosencrantz & Guildenstern Are Dead" s Garyjem Oldmanom i Richardom Dreyfussom u glavnim ulogama – rekao je Tim za 24 sata koji ga je uhvatio u predvorju hotela. 

Foto: zvonimir ferina

Kako je rekao, oduševljen je hrvatskim specijalitetima, a najviše ga se dojmila riba te je pokazao i letak restorana koji ga je ribljim jelima toliko oduševio.

– Ovaj sam letak sačuvao, ali mi je ostao u drugoj torbi. Morao sam otići po njega jer je to jedan od najboljih restorana u kojima sam jeo. Konoba Dida. Riba je bila izvrsna i definitivno se vraćamo. Ako treba, doći ćemo samo zbog tako dobre ribe – rekao je Roth u šali.

No, osim ribom i hranom, Rotha su se dojmili i sami Hrvati.

– Vi ste skroz lud narod. U pozitivnom smislu, naravno. Srdačni ste, ljubazni i jako duhoviti. Nikad nisam imao neko negativno iskustvo i sviđa mi se ta toplina kod vaših ljudi koja se ne susreće često – rekao je britanski glumac i otkrio da će se ubrzo vratiti, i to u neko toplije vrijeme. 

– Obožavamo ljetovanje, more i otoke te svakako planiramo posjetiti vaše gradove na jadranskoj obali. Prijatelji i kolege imaju divna iskustva te su nam već dali preporuke – rekao je. 

Podsjetimo, profesor Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom – Synergy, koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost.

– Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetski poznata i priznata oftalmološka ustanova. Zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji jer je Tim Roth za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku – izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebritija koji su mu povjerili svoje najvrjednije osjetilo, oči.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar TamiFlu
TamiFlu
09:42 12.12.2019.

Evo da smo docekali da nas netko i pohvali..cudno da je uopce ovakav pozitivan clanak osvanuo na ovom portalu

US
USA
10:28 12.12.2019.

Kako je ovakav clanak prosao cenzuru. Same hvale hollywoodske zvijezde, hrvatima kao ljudima, hrani i nasoj medicini. Brzo treba ovo izbrisati i nastaviti sa svakodnevnim crnilom na koji je narod navikao.

DU
Deleted user
10:47 12.12.2019.

Ugodno je čuti, što je je! Gledam reprize repriza serije u kojoj glumi stručnjaka za tumačenje ličnih mišića, emocije koje može svatko vidjeti, a najčešće se pravimo blesavi i razuvjerimo sami sebe da tome nije tako. Hvala gospodinu Rothu što vidi u našem narodu prostodušnost i jednostavnost! Narod smo malobrojan, treba nam izvanjska podrška da nismo beznadni i nepotrebni današnjem svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije