Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već živi s drugom

Tim Burton i Helena Bonham Carter prekinuli jer ju je varao sa svojom asistenticom

'Tim Burton and Helena Bonham-Carter arriving for the Royal world premiere of Alice in Wonderland at the Odeon, Leicester Square, London Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Mark CuthbertPress Association/P'
1/5
28.12.2014.
u 11:22

Tim Burton i Helena Bonham Carter objavili su nedavno da se razilaze nakon 13 zajedničkih godina, a čini se da je svemu uzrok druga žena

Tim Burton i Helena Bonham Carter objavili su nedavno da se razilaze nakon 13 zajedničkih godina, a čini se da je svemu uzrok druga žena.

Prema pisanju Daily Maila radi se o Burtonovoj asistentici Berenice Percival koja s 56-godišnjakom surađuje već tri godine. Upravo su nju prošle godine uhvatili u Burtonovom zagrljaju. Izvori tvrde da je Berenice važan faktor u prekidu Helene i Tima, iako se glumica trudila da vezu održi.

- Mislila da je da Tim prolazi kroz krizu srednjih godina i dala mu je prostor da to izbaci iz sebe. No, to se nikad nije dogodilo pa je odlučila okončati vezu, dodao je izvor. Osim toga, čini se da Berenice i Tim žive sretni zajedno s njenim devetogodišnjim sinom. Vezu su Berenice i Tim započeli tijekom puta u Vancouver, gdje su radili i proveli par dana zajedno.

>>Rastali se Tim Burton i Helena Bonham Carter

>>Skandal: Tim Burton uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom

Komentara 1

LI
liliZG
13:34 29.12.2014.

nema prevare u otvorenim vezama, a oni su imali takvu, bar nas je VL u to uvjeravao, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije