Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike iz susjedstva

Tijana Dapčević: Severina nije prava pjevačica, nego zabavljačica

Foto: Goran Stanzl/Pixsell, Instagram
1/3
04.01.2018.
u 16:02

Pop-pjevačica i profesorica violončela pridružila se sad već podužem nizu pjevačica iz Srbije koje su sklone kritizirati Severinu

Da kolegice sa srpske estrade nisu pretjerano naklonjene našoj Severini, nije novost.

Posljednja je u nizu Tijana Dapčević, pop-pjevačica makedonskih korijena. Na pitanje novinara Blic TV-a što misli o kolegicama koje su snimile pornofilmove, Tijana se pravila da ne zna na koga misli. Kada je novinar naveo Severinu kao primjer, Tijana je bila bez dlake na jeziku.

– Koja je to moja kolegica? Je li ona završila Glazbenu akademiju? Nije. Kako mi onda može biti kolegica? – izjavila je 41-godišnja pjevačica, inače profesorica violončela, te dodala:

– Ona je jedinstvena žena. Ali realno nije ni Whitney Huston ni Mariah Carey, no vjeruješ joj jer ima emociju. Ona nije pjevačica, nego zabavljačica – rezimirala je svoj stav Tijana. Još prošle jeseni na Severinu se po tko zna koji put obrušila i Jelena Karleuša.

– Hvala svima što ste došli u ovako velikom broju. Tko nije mogao ući, slobodno neka ide Severini, tamo ima mjesta – rekla je na svom koncertu te usto pokazala i dva srednja prsta. Ni na jednu od ovih kritika Severina se nije očitovala.

1/10

Komentara 7

LI
liliZG
11:24 04.01.2018.

a pa žena valjda zna.

Avatar Celzijus
Celzijus
16:06 04.01.2018.

A več sam se splašil da nebu nikakve "vesti" iz urednikove otadžbine. Živio drug Tito!

Avatar comandante
comandante
16:55 04.01.2018.

znamo mi to odavno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije