Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije očekivao

Kći Donalda Trumpa iznenadila potezom uoči njegova odlaska iz Bijele kuće

Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
1/9
21.01.2021.
u 13:55

Zarukama se pohvalila sama Trump, koja je objavila zajedničku fotografiju iz Bijele kuće, na kojoj joj se na se na ruci vidi poveliki prsten.

Nigerijski multimilijunaš, Michael Boulos zaprosio je Tiffany Trump u vrtu Bijele kuće. Zarukama se pohvalila sama Trump, koja je objavila zajedničku fotografiju iz Bijele kuće, na kojoj joj se na se na ruci vidi poveliki prsten. 

"Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom, napisala je Tiffany uz fotografiju te još dodala i da su oboje uzbuđeni zbog idućeg poglavlja. 

Michael je, inače, nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises, a u Nigeriji je živio dok nije upoznao Tiffany, u Mykonosu u Grčkoj, 2018., te se zbog nje preselio u SAD, tvrde izvori za strane medije.
Navodno će se useliti u vilu na Floridi, kao i ostatak Trumpovog klana - Ivanka i Jared već su kupili tamo jedan posjed, dok brat Don Jr.. i njegova djevojka Kimberly Guilfoyle istražuju nekretnine u Palm Beachu.

Nije ni čudno da Tiffany želi biti negdje u blizini brata, jer joj je on jedini bio na proslavi njezina 25. rođendana prije 3 godine.  

Njezin otac Donald i Melanija prije inauguracije Joea Bidena  otići će u Mar - a -Lago. 

Zanimljivo je i spomenuti kako je Trump jednom prilikom izjavio da je "manje ponosan" na Tiffany od sve svoje druge djece, te da joj od 2013. nije javno čestitao rođendan. Dugo se nisu uopće viđali i inače se na obiteljskim okupljanjima nije osjećala dobrodošla. To se promijenilo ove godine, kada je uz svu Donaldovu drugu djecu držala govor na nacionalnom skupu Republikanaca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije