Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak će biti dug

Tifa: Trpim bolove, moram na operaciju

Mladen Vojičić Tifa
Foto: Pixsell
1/4
07.04.2017.
u 15:16

Bijelo dugme trenutno je na turneji, a njihov pjevač Mladen Vojičić Tifa trebao bi na operaciju 10. travnja jer trpi velike bolove u desnom kuku

Bijelo dugme trenutno je na velikoj koncertnoj turneji i večeras nastupaju u Sofiji, a već sutra su u Skoplju. Povodom ovih nastupa Mladen Vojičić Tifa dao je intervju za Avaz u kojem je otkrio kako u bendu vlada odlična atmosfera i svi se jako dobro slažu. 

Tifa je u intervju otkrio kako ima zdravstvenih problema zbog kojih mora na operaciju koja mu je zakazana za 10. travnja. Naime, pjevač trpi velike bolove u desnom kuku zbog oštećenja hrskavice zgloba i zato mora na operaciju. 

- Trebao bih na operaciju 10. travnja, ali nisam siguran da li će operacija bit baš tog datuma zbog svih koncerata. Jednostavno, ne znam mogu li stići u Sarajevo 24 sata nakon svirke u Skoplju. Ali je sigurno da moram na operaciju. Već dugo osjećam bolove u desnom kuku, koji su ponekad neizdrživi. Moram se riješiti toga. Nadam se da će sve proći bez problema i komplikacija. Nakon operacije slijedit će oporavak za koji će trebati vremena - ispričao je Tifa za Avaz.

>>Goran Bregović: Kusturica kad me pljuje zna čak biti i duhovit

>>Pjesmu “Selma” Vlade Dijaka Selma Borić prvi je put čula na koncertu Bijelog dugmeta​

Komentara 3

PE
peugeot
16:27 07.04.2017.

Mladene, ne zelim da Vas uznemirim, ali operacija kuka je vraski delikatna stvar. Trebate se najprije dobro raspitati u kojoj klinici u Evropi i svijetu ja najbolje da se Vas kuk operise ! Nije kuk "artroza palca", kuk je - kuk !!

PE
peugeot
17:14 07.04.2017.

@Pivica velika : Kuk nije uopste za salu! Ako tebe ovaj problem strefi ,pazi se, stari moj, nije uopste za zezanciju, ne zelim ti to !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije