Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od zime

Tia Mamić odmara u Dubaiju u dobrom društvu, ali bez supruga

Tia Mamić
Foto: Srećko Rundić
1/4
02.03.2018.
u 14:43

Supruga Marija Mamića na odmor je otišla sa svojim frizerom Zvonimirom Granićem i prijateljicom Dinom Dragijom.

Fotografijom iz Dubaija krajem 2016. godine Tia Mamić je pokazala kako uživa u društvu današnjeg supruga Marija Mamića.

Ova destinacija je očit omiljeno mjesto za odmor nove članice obitelji Mamić jer se opet odmara u Dubaiju. Ovaj put njen suprug nije s njom, na odmor je došla u društvu svog frizera Zvonimira Franića i  te prijateljice Dine Dragije koja je u vezi s nogometašem Tinom Jedvajem. 

Društvo uživa u toplom vremenu i noćnim izlascima čime su se i pohvalili na Instagramu. I Tiji i Mariju ovo je drugi brak. Ona je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina, a Mario je bio u braku s voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina. 

Tia Mamić
1/11

Komentara 28

IJ
ijatebi
16:23 02.03.2018.

Marija.N. nije bila kod frizera 2 godine. Marija.N. nije bila 15 godina na moru.Marija.N. ne pamti kada si je priuštila komad kvalitetne odjeće ili nove cipele.Marija.N. i njena obitelj se ne vuku po USKOKU, ne ugošćavaju političare i ne časte sudce po restoranima.Njena djeca ne gaze ljude po cestama i ne kolju ih po diskotekama ona nemaju novca ni za kino.MarijN.a je jedna od neuglednih,nesretnih žena i majki u našoj državi koja izgleda 15 godina starija nego što jest.O Mariji.N. Večernji neće pisati jer je ona sve ono što Tia nije.

BI
billynik
15:24 02.03.2018.

Od čega se odmara, od šminkanja ...?

Avatar rubinet
rubinet
16:17 02.03.2018.

"Tia Mamić odmara u Dubaiju" ona me ne zanima...zanima me hrvatski jezik..dakle "Tia Mamić odmara SE u Dubaiu" glagol odmarati je povratni glagol... ona odmara noge,ruke,ili pak leđa... ali odmara SE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije