Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazila na svaki detalj

Tia je na vjenčanju imala svoj tim za uljepšavanje i mijenjala je frizuru

Tia Jurčić
Foto: Instagram
1/3
15.10.2017.
u 10:51

Mladenci su se potrudili detalje oko vjenčanja zadržati u privatnosti, ali neke fotografije su ipak objavljene na društvenim mrežama.

Svadbenom slavlju Tije Jurčić i Marija Mamića u hotelu Westin nazočilo je stotinjak gostiju i svi gosti su automobilima kroz garažu ušli u hotel i tako izbjegli fotografiranje ispred hotela.

Na društvenim mrežama ipak je objavljeno nekoliko fotografija koje su otkrile kakvu je vjenčanicu, frizuru i make up Tija imala na svom drugom vjenčanju. 

 

 

Newly weds! 👰🏽🤵🏽 #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

 

Tia se potrudila da svaki detalj bude savršen pa su joj na vjenčanju cijelo vrijeme na raspolaganju bili njeni frizeri i mladenka je tijekom večeri promijenila frizuru i kosu je podigla u rep. Prije vjenčanja rekla je kako nije pod stresom zbog vjenčanja.

Foto: Instagram/Wanda Nara

-  Rekla bih da nisam jako pod stresom pripreme jer sam dosta odlučna osoba. Ne radim dramu ni oko čega, pa tako ni oko priprema. Više bih rekla da sam uzbuđena i vesela - rekla je.

Tia je već bila u braku i to s košarkašom Chrisom Warrenom s kojim ima sina, a Mario se ove godine rastao od voditeljice Monike Kravić s kojom ima dva sina. 

 

Tia Jurčić
1/10

Komentara 28

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:25 15.10.2017.

znači trebala je cijeli tim ljudi da joj kosu veže u rep što je novinar i uredništvo večernjeg lista prepoznalo kao temu od izuzetnog značaja. bravo!

DU
Deleted user
11:15 15.10.2017.

Super ! više ne trebam po dobre informacije ici na 24 sata ,index ,tportal ,net Od sada samo čitam VL

MA
Majur
11:44 15.10.2017.

Nije pod stresom bila zbog priprema vjenčanja.....za stres osjetiti trebaš sama organizirati vjenčanje,ali i imati mozga.. dajem vam najviše pet godina,još jedno dijete,pa razvod...Hollywood na krkansko-čobanski način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije