Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Ti, još uvijek“ nisi čuo odličan novi singl Stefany?

Stefany
Foto: Promo
07.02.2018.
u 11:37

Uvijek zanimljiva i vokalno uvjerljiva, Stefany nam predstavlja svoj novi singl „Ti, još uvijek“.

Nakon odličnih reakcija na prošli singl „Znam te“ koji je osvojio radijske etere i publiku, nastavlja odličan niz sa svojim već provjerenim timom. Autorica pjesme je Ines Prajo, tekst je napisala Arijana Kunštek, za glazbenu produkciju je zaslužan Tihomir Preradović, a za snimku Leonora Lučić.

Fotografirala je Maja Stevanović, za frizuru su se pobrinuli u studiju Lady, a u ulozi modela se našao Siniša Hauselmaier.  

Svoje zadovoljstvo suradnjom i pjesmom Stefany je opisala: „Iako je pjesma po svom sadržaju i muzičkom izričaju prilično zahtjevna, istovremeno je vrlo pjevna i razumljiva. "Ti, još uvijek", priča je o čežnji, mladenačkom zanosu prepunom emocija zbog trenutno neostvarene ljubavi... O ljubavi koja traje i staje pa opet traje u srcu.“

Spot za pjesmu je snimljen u njezinom voljenom gradu Rijeci uz pomoć njezinih dragih roditelja i prijatelja te cijenjene redateljice Kristine Barišić koja je savršeno zaokružila cijelu priču.

Na samom kraju Stefany je dodala: „Iskreno vjerujem da će pjesma naći put do srca kako mlade tako i nešto ozbiljnije publike.“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije