Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisivao album

Thompson stvorio gužvu na Cvjetnom trgu

Thompson potpisao albume (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
24.04.2013.
u 16:01

Glazbenik je potpisivao album "Ora et labora". Album je već premašio zlatnu nakladu.

U poslovnici Croatia Recordsa u centru grada, Marko Perković Thompson družio se sa svojim obožavateljima te potpisivao svoj novi studijski album \"Ora et labora\". Album, koji je objavljen 11. travnja, već je premašio zlatnu nakladu, a vidjelo se to i na potpisivanju albuma. Kada je Perković krenuo s potpisivanjem, oko poslovnice se stvarila velika gužva.

Mnogi obožavatelji željeli su stisnuti ruku i fotografirati se s omiljenim pjevačem. Thompsonov album iznimno je popularan i izvan granica Hrvatske. Tako je prvi put album hrvatskog izvođača na samom vrhu prodaje na službenoj iTunes top-ljestvici.

U Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji \"Ora et labora\" je među prvih pet najprodavanijih albuma zajedno s imenima kao što su Bruce Springsteen, David Bowie, AC/DC i Eric Clapton. Perković je nedavno u intervjuu izjavio kako ni sam ne zna otkud tolika pomama za njegovim novim albumom. - Vjerujem da je publika prepoznala trud, emocije i vrijeme koje sam utkao u stvaranje CD-a, kazao je glazbenik.

>>Thompson: Ni sam ne znam otkud pomama za mojim novim albumom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije