Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE U VINTAGEU

The National se vraćaju u Zagreb - 10. 7. na Šalati

The National
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
06.07.2018.
u 15:55

Ovo će im biti 5. samostalni zagrebački koncert, 5 godina nakon posljednjeg gostovanja u hrvatskoj metropoli.

Sljedeći tjedan u Zagreb se vraća The National. Poznati bend iz Brooklyna voli nastupati u Hrvatskoj gdje su dolazili još na početku karijere, a danas se mogu pohvaliti i titulom Grammyja.

The National će nastupiti 10. srpnja na Šalati promovirajući svoj aktualni album "Sleep Well Beast" kojim su osvojili vrhove top lista diljem svijeta. Očito, nisu zaboravili Zagreb gdje su već nastupali u Pauku, Boćarskom domu,Šalati..., a jedne godine u nekoliko dana imali su čak tri nastupa u Šibeniku.

Ovo će im biti 5. samostalni zagrebački koncert, 5 godina nakon posljednjeg gostovanja u hrvatskoj metropoli. 

Organizatori koncerta prije njihovog nastupa fanove pozivaju da u nedjelju 8.7., s DORF festivalom se zagriju za The National i DORF/SuperUho festivale premijernom projekcija filma "Danny Says" na ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara u Savskoj u Zagrebu.  Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten, 2 ulaznice za The National na Šalati ili 2 majice partnera Klasik TV.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije